Egyszerűen nem értem a védőnőnket miért akarja fogyókúráztatni 2 és fél éves kisfiamat? Nektek hány kg (volt) ennyi idősen gyermeketek?
Több zöldség,kevesebb kenyér,max. ennyit tehetsz,de én se fogyókúráztatnám kimondopttan.
Sokat számít milyen a csontozata is.
Van egy kisfiu aki az enyémmel egyidős,és sokkal kissebbnek,vékonyabbnak néz ki,mérlegen pedig ő mutat többet.
Hááát, azért 92 centisen olyan 14 kilónak kéne lennie. a + 4 kiló ebben a korban és ezzel a magassággal nagyon sok.
(az 30%)
vedd vissza a nasit és a főzelékeket se rántsd. te vagy a szülő olyan nincs, hogy a gyerek azt csinál amit akar. sokkal nehezebb lesz, ha 10évesen +20 kiló lesz rajta és nem tud focizni
Tényleg ekkora. A súlya egy 6 éves gyereknek felel meg.
Következményei elég hamar: magas vérnyomás, cukorbetegség, és a velejáró dolgok, látásromlás, mozgásképtelenség. Arról nem beszélve, amit az iskolatársaitól kapni fog a kövérségéért.Állandó fusztráció,csúfolás, teljesítési képtelenség.
Hallgas a védőnőre,mert jót akar.
ÉN megvonnám a kenyeret,és jutalomért kapna csokit,nagy ritkán.Sok gyümülcs és zöldség rágcsálni.
Tényleg ekkora. A súlya egy 6 éves gyereknek felel meg.
Következményei elég hamar: magas vérnyomás, cukorbetegség, és a velejáró dolgok, látásromlás, mozgásképtelenség. Arról nem beszélve, amit az iskolatársaitól kapni fog a kövérségéért.Állandó fusztráció,csúfolás, teljesítési képtelenség.
Hallgas a védőnőre,mert jót akar.
ÉN megvonnám a kenyeret,és jutalomért kapna csokit,nagy ritkán.Sok gyümülcs és zöldség rágcsálni.
Persze hogy számít a genetika!De szerintem is picit sok a súlya, de fogyókúrás semmi képp!Több mozgás, több gyümölcs-zöldség, és folyadék!
De itt a tavasz, majd lemozogja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!