Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megütheti (csapkodhatja, nem...

Megütheti (csapkodhatja, nem nagy erővel) a nagyszülő a 2 éves gyermekedet?

Figyelt kérdés
Nem nagy erővel, de rácsap mondjuk a kezére, fenekére, mert olyat csinál, amit nem kellene.
2011. márc. 24. 13:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

A sose ütném meg a gyereket stratégiával nem értek egyet. Van amikor célt lehet érni vele, és még senki nem kapott lelki traumát egy kézreveréstől.

A nagyszülőkkel ez nem volt nálunk téma, de ott egyrészt sokkal jobban viselkednek a gyerekek, mint itthon, másrészt meg a mamák úgy vannak vele, hogy a szülei neveljék, ő csak kényeztetik. :)

2011. márc. 27. 23:03
 22/28 anonim ***** válasza:
28%
NEM!!!Még én se adnék neki,más hogy adhatna???????,
2011. márc. 28. 08:19
 23/28 anonim ***** válasza:
29%
Nem! Ha azt latja, hogy eroszak van a kornyezeteben, neki ez lesz a pelda. Utes az az, akkor is, ha nem okoz nagy fajdalmat. Mashogy is lehet fegyelmezni.
2011. márc. 28. 09:08
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Én engedem mindig, hogy a rokonok a saját módszereikkel nevelgessék, terelgessék a gyermekemet. DE, ha valami olyat látok, ami nem tetszik akkor szólok neki, hogy ezt légyszi ne!

Én személy szerint csak akkor szólnék, ha agresszíven tenné ezt, és nem higgadtan, normális hangnemben magyarázva, miért is adja. Alapvetően nem vagyok a verés híve.

2011. márc. 28. 11:02
 25/28 anonim ***** válasza:
45%
Nem! Én sem ütöm, csapkodom, más se csapkodja! Kiskoromban nálunk sem volt ez "divat". Egész egyszerűen nem ezt láttuk, és képtelen lennék így benevelni a gyermekeimet!
2011. márc. 28. 13:49
 26/28 anonim ***** válasza:
amikor a 27 hós fiam pl. megharapja, vagy megcsípi anyósom vagy anyukám arcát, kezét, stb, és ők picit ráütnek, nem zavar, én nem szólok érte, mert hasonló szituban én is ezt tenném.
2011. márc. 28. 14:44
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem. Én nem verem, más se tegye.
2011. márc. 28. 17:18
 28/28 anonim ***** válasza:
Maximálisan bízom anyukám döntéseiben. Ha a fenekére csapott, oka volt rá. Meg is tette néha. Óriási könnyebbség volt számomra, hogy a határok ugyanott voltak, nincs annál rosszabb mint amikor a nagyszülők teljesen szabadjára engedik az unokát. Persze mama ugrik minden kívánságra, süti a palacsintát, még mindig amikor csak kéri unoka, de a normális viselkedést mindig viselkedést mindig megkövetelte. Az eszközről ő döntött.
2015. jan. 19. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!