Vizes orrfolyással és egy-egy tüsszögéssel vinnéd e oviba a gyermekedet?
Gyakorlatilag én szinte ősztől késő tavaszig táppénzen lehetnék a két folyamatosan betegeskedő gyermekemmel,ez nem megy,így mérlegelni vagyok kénytelen,tegnap este kezdődött a vizes orrfolyás és tüsszögés...meglátom,ha ma mikor megyek érte rosszabb lenne,kénytelen leszek táppénzre menni.
MIvel házhitelt törlesztünk egyszerűen nem tehtem meg,hogy folyamatosan táppénzen legyek,vagy 4 órában dolgozzam,sokszor érzem úgy,hogy egyszerre 3 helyen kellene lennem ,alig várom,hogy pár évvel nagyobbak legyenek a gyerekek,mert ez egy tehetetlen helyzet.
A férjem azzal menetegetőzik,hogy ő dolgozik...és nem mehet táppénzre ,mert azonnal kivágnák.
Szép egy helyzet :-( .
13.33!
Most mi a gonod? Te biztos azon kivételek közé tartozol, aki nagyon ráér. Ne hogy azt mondd, hogy egy szimpla orrfolyás miatt te otthon maradsz vele!!!?? Na, szerintem ez a nem normális! Majd ha sulis lesz, akkor is ezt csinálod? Hagyjuk már! Szeretnék olyan helyen dolgozni, ahol te, ott, ahol ezt ilyen jól tolerálják! :D
Légyszi-légyszi én is jövök oda dolgozni!
Hová menjek és hányra a felvételemet megbeszélni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!