Hogyan alszik el/altatod el 5 év körüli gyermekedet?
Teljesen egyedül alszik el, nem kell altatni. Fürdés után mesét nézünk vagy olvasunk a kanapén, a kicsi addig megissza a tápszert, majd fogmosás után nyomás az ágyba mindkettőnek. Kis simi és sok puszi, majd kijövök. Ők még viháncolnak vagy 10 percig, de fél9-kor, max. 3/4 9-kor már alszanak.
Amíg pici volt a kicsi, meg úgy csináltuk, hogy vagy a párom volt a naggyal, amíg szoptattam a kicsit, vagy ha egyedül voltam velük, akkor mesét nézett vagy olvastunk addig.
Nalunk egymas utan furdenek, mert csak zuhany van. A nagyobbal kezdem. Agyba dugom, ott megvarja az occset. Ha keszen vannak, akkor vagy apa vagy en olvasunk egy meset. Puszi-puszi, kesz. Aztan meg parszor osszeveszunk, hogy ne tevezzenek. A kicsi 9 korul alszik, a nagy 1/2 10 fele.
Amugy nekem is unalmasak voltak a mesek, de par utan belejossz. Az egyszervol.hu-rol szoktam olvasni. Egy mese 1 A/4-es mennyisegu mese. Kb. 5 perc. Ugye megernek ennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!