Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 és fél éves gyermekedet még...

2 és fél éves gyermekedet még altatod, vagy elalszik magától?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 20:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Leteszem és kijövök a szobájàból. Kb 5 perc és alszik reggelig. Teszem hozzá, igen későn, este tízkor alszik el, délután 2 órát alszik , reggel nyolckor kel.
2010. dec. 21. 20:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Már igaz 6 éves, de a kisfiunkat altattam 2 és fél évesen. Kislányunkat nem kellett. Már látom, hogy a kisfiunk nem szeret egyedül lenni helyiségekben, legyen világos, vagy sötét.
2010. dec. 21. 20:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Ez a gond nálunk is,fél az egyedülléttől.Nem zavar,hogy altatni kell,mert 2 perc alatt elalszik,csak kíváncsi vagyok másnál hogy van ez!
2010. dec. 21. 20:30
 4/12 anonim ***** válasza:
Két éves két hónapos a kisfiam, konkrétan nem altatjuk, tehát nem kell ringatni, simizni, ilyesmi, de ott kell lennünk vele a szobában. Különben egyszerűen megszökik és jön oda ahol mi vagyunk. Ez azóta van hogy nem rácsos ágyban alszik, addig simán letettük és elaludt. Ezért berendeztem egy kis olvasósarkot a szobájában, ott olvasok, rejtvényt fejtek amíg elalszik. Olyan 25-30 perc általában.
2010. dec. 21. 21:02
 5/12 anonim ***** válasza:
Kisfiam még csak 22 hónapos, de altatom. Cicizik egy kicsit és utána alszik.
2010. dec. 21. 21:34
 6/12 anonim ***** válasza:
ott kell lennem mellette. semmi dolgom, csak legyek ott:)
2010. dec. 21. 21:37
 7/12 anonim ***** válasza:
2 évesen cserétük le a rácsos ágyát, azóta bent kell lennem Vele a szobában. 20perc és 1 és 1/2 óra max. a rekordja...:( Szóval én örülnék, ha egyedül elaludna, mint azt a nagyágy előtt tette.
2010. dec. 22. 00:15
 8/12 anonim ***** válasza:
28 hónapos a lányom, de ő mellette is ott kell lennem az ágya mellett. Ez a nap legnehezebb része. Van hogy nálunk is 1 és fél órába telik. Nekem is csak ott kell ülnöm mellette, aztán alszik reggel 6ig és átjön mellém még csicsizni 7ig.
2010. dec. 22. 08:55
 9/12 anonim ***** válasza:
2,5éves kisfiam, az ajtóból kell "kukucskálnom", az nyugtatja meg.2x-3x visszalesek a résnyire nyitva hagyott ajtón és már alszik is.a nappali alvásnál nem kell kukucskálnom.akkor teljesen egyedül elalszik.
2010. dec. 22. 09:31
 10/12 anonim ***** válasza:

2.5 éves kisfiú,és mellé kell,hogy bújjak,de ez csak este van(az ágya mellé van téve nekem egy ágybetét).Igazság szerint nagyon anyafüggő...

Ebéd után egyedül alszik el.

2010. dec. 22. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!