3-4 éves gyermekedet engeded számitógépezni? Mennyit?
Én a 7 évesemet se engedem internetezni. Van saját számítógépe (az apja kiselejtezett ősöreg PC-je), de azon nincs net! Azok a játékok vannak rajta, amiket én rátelepítettem, azokkal meg nyugodtan játszhat hétvégente 1-1 órát. Még véletlenül is, a guglival játékot keresve is ráakadhat olyan tartalomra, ami nem neki való. Ezért nem engedem.
A fiam 3,5 éves, majd ha elég nagy lesz, hogy tudja kezelni, akkor szintén játszhat a tesója gépén, de a szülői laptophoz egyik sem nyúlhat, internet pedig csak ezen van.
NAGYON KORAI!!
A fiam negyedikes ő már szokott gépezni, de szigorúan figyelem miket néz és PC-s játékok egyáltaklán nincsnek itthon.
Nem, szerintem még kicsi hozzá. Kétlem, hogy tudná kezelni, és őszintén szólva, én attól is félnék, hogy elront valamit. Nála az a számítógépezés, hogy ideül az ölembe, és dirigál, hogy mit csináljak :) Szokta mondani, hogy "Anya, nyisd meg a youtube-ot és hallgassuk meg a "hémambót". Mármint a Mambo Italiano-t, az az egyik kedvenc zenéje :) Meg van már egy egész kívánságlistája azok közül, amiket én is szoktam hallgatni, mondjuk volt olyan, amit csak poénból hallgattam meg egyszer, és neki annyira megtetszett, hogy mindig kéri (mint pl. a Dunaparti csónakházban, nekem már az agyamra megy, de a fiam imádja), de természetesen én kezelem a gépet, nem ő, hiszen nem tudná megkeresni a számait :)
Játszani még nem játszik a gépen, de nekem néha "kell", és akkor ő mondja, hogy mit hogyan csináljak :) Egy időben szerettem Sims-ezni, és akkor nagyon élvezte, hogy ő mondja meg, mikor egyenek az emberek, meg mikor menjenek fürdeni.
De azt igazából el sem tudnám képzelni, hogy a fiam ideüljön a géphez, és egyedül netezgessen. Mármint azt hogy tudná kezelni egy 3-4 éves gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!