3-4 éves gyermekedet engeded számitógépezni? Mennyit?
Az én fiam 4 és fél éves, korábban is a laptopon nézett mesét (inkább berakok dvd-t, mint hogy a tv-t nézze, ez napi 1 mesét jelent).
Az apukája sokat játszik, így őt is elkezdte érdekelni, napi 10-15 percet játszhat, ha akar, de nem is igazán tud még. Csak olyan játékkal tud, amihez 1 gombot kell nyomni, a többi nem sikerül. Kb egy hétig elég nagy újdonságnak számított és kérte minden nap, de azóta eszébe sem jut.
Szerintem ha igényli, nem szabad megvonni tőle, mert annál nagyobb lesz a kísértés, semmi baja nem lesz napi negyed órától.
Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a közös játék, mese helyettesíthető a netezéssel!
Egyszervolt.hu-n engedem mesét, mondókát nézni, és általam választott játékokat játszani.
Legtöbbször kifestős, autós játékokat választ, plusz nagy kedvence a Dórás játék.
2 éves kora óta tudja kezelni az egeret, youtube-ot is szoktuk nézni, az öleben ül, ő kattint rá, h melyiket szeretné, zenét hallgatunk, pl a gyerekdalokat, ott nézi a Kisvakondot, ilyesmik.
Az olyan apákat sem értem, akik gépen játszanak, és a helyett, hogy pl elmennének a gyerekkel a játszótérre, vagy mondjuk bringázni, inkább megengedik egy 3-4 évesnek, hogy ő is számítógépes játékokkal játsszanak.
Mondván, hogy együtt játszanak:-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!