3-4 hónapos babád, hogy alszik el napközben? Babakocsiba altatod, kézben, vagy beteszed a kiságyba és magától?
köszönöm a válaszotokat!
nekem is babakocsi vagy kézbe alszik el. de nem tudom, hogy melyik a legjobb.
jó lenne, ha simán elaludni a kiságyba, de még cumival is nagyon nehezen megy. nagyon sokat sír ilyenkor..
Napközben a nappaliban vagy a játszószőnyegen, vagy a járókában alszik el, evés, játék után, mindig magától.
Néha kell a cumi, a szundikendő állandó barát az alvásnál.
Este a kiságyában sincs gond az alvással.
Az én lányom általában elalszik magától a kiságyban. Csak akkor teszem le aludni, ha látom rajta, hogy álmos. Addig foglalkozom vele, vagy lekötöm a figyelmét. A babakocsin van neki csörgő, azzal nagyon jól elvan, húzza-vonja, rángatja. Ha azt látom, hogy már csak egy kézzel játszik vele, akkor tudom, hogy álmos. Egyébként cumival szokott aludni, és ha kiesik a szájából akkor sem ébred fel.
Persze azért van, hogy kocsiban kell tologatni, hogy elaludjon. Kézben viszont nagyon ritkán altatom, ő ugyanis ha kézben van, akkor nézelődik, akármennyire is álmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!