Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel takarod be a 2 év...

Mivel takarod be a 2 év körüli gyermekedet aki még kiságyban alszik?

Figyelt kérdés
Van pont akkor plédünk mint a kiságy de állandóan lerúgja magáról ! Van gyermek méretű paplanunk de azt meg nagynak találom ,nem akarom ,hogy a fejére rámenjen de azt sem ,hogy kitakarózzon !
2011. aug. 10. 21:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hálózsákban alszik még.
2011. aug. 10. 21:15
 2/17 anonim ***** válasza:
Vékony polár pléddel, de ő is lerúgja magáról. Ha éjszaka felébredek megyek és nézem, ha kitakarózott visszatakarom, de még soha nem fázott meg emiatt. Mindig adok rá zoknit, és úgy öltöztetem, ha ki is takarja magát ne fázzon meg. Most rövid ujjú body és vékony pamut hosszú ujjú rugi van rajta.
2011. aug. 10. 21:16
 3/17 anonim válasza:
Nem kell betakarnod semmivel, ha van rajta hálózsák.Ezt nem tudja lerugni,az én lányom évekig ebben aludt-persze mindig vettünk nagyobb méretet-én egyetlen éjszaka sem keltem fel, mert nem kellett takargatnom.
2011. aug. 10. 21:17
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is hálózsákban altatom.
2011. aug. 10. 22:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Hálózsák nálunk is :) Nem is tervezem még elhagyni jó ideig :)
2011. aug. 10. 22:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az utolsókkal.Hálózsák.Tuti nem fázik meg és én is nyugodtan alhatok!
2011. aug. 10. 22:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Éjjelre hálózsákot, napközben egy polár plédet használunk.
2011. aug. 10. 22:45
 8/17 anonim ***** válasza:
Vékony pléddel, de ő is lerúgja magáról. Eddig nem fázott meg... Ha felkelek éjszaka, akkor betakarom, de amúgy nem idegeskedek ezen...
2011. aug. 11. 00:01
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sose tettem hálózsákba,van neki takarója azzal.Ő is lerúgja magáról,de ha megébredek vissza takarom.Az én kislányomnak is nagy még a takarója de ha alul lejjebb húzod és csak a derekáig ér akkor nem fog a fejére kerülni a takaró.
2011. aug. 11. 10:12
 10/17 A kérdező kommentje:
Hol tudok venni 2 év körüli babának hálózsákot ?
2011. aug. 11. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!