Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megütheti (csapkodhatja, nem...

Megütheti (csapkodhatja, nem nagy erővel) a nagyszülő a 2 éves gyermekedet?

Figyelt kérdés
Nem nagy erővel, de rácsap mondjuk a kezére, fenekére, mert olyat csinál, amit nem kellene.
2011. márc. 24. 13:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: a lányom 3 éves, most tartunk a hiszti korszak kellős közepén....szóval időnként van popsira hintés!
2011. márc. 24. 14:43
 12/28 anonim ***** válasza:
41%

Áááá :) Előbb csapnának engem agyon ha rosszat tesz a gyerekem és raütök a fenekére vagy a kezére. Ezért előttük nem is lehet sajnos fegyelmezni.

Eredmény. Rendkívül akaratos és hisztis királykisasszony gonosz anyukával :)

2011. márc. 24. 14:44
 13/28 anonim ***** válasza:
0%

Már bocsánat az off-ért, de komolyan elegem van az emberi butaságból!

A kérdező feltesz egy kérdést, amire mi elmondjuk a saját álláspontunk, nevezetesen, hogy mi nem hagynánk, hogy a nagyszülő megüsse a gyermekünket. Erre lepontoznak! Mit pontoz le bárki is? Ez nem hasznos, vagy nem hasznos, hanem saját nézőpont! Ki képtelen arra, hogy ezt tolerálja?!

2011. márc. 24. 20:07
 14/28 anonim ***** válasza:
Soha, még csak hangosan se szóltak rá. Inkább túl elnézőek. Visszagondolva, ha én azokat csináltam gyerekkoromban, mint az unoka, rég kaptam már, de rajta csak mosolyognak. :o) Amúgy ha egyszer megtudnám, ha csak kézráütés volt, mert megérdemelte, rendben. Én is szoktam a kezére ütni és tudom, hogy mivel elnézőek, így tuti nagy rosszaságot csinálhatott. De ha a fenekét ütnék, vagy tényleg elvernék, én olyan patáliát csapnék, hogy csak na. Még én se ütöm úgy meg a gyerekemet soha.
2011. márc. 24. 21:07
 15/28 anonim ***** válasza:
Számomra a "megütés" és a "kezére csapok, mert nem ért a huszadik szóból sem" közel sem azonos súlycsoport. Tehát megütni nem, de a kezére csapni simán, és anyósomék is fel vannak rá hatalmazva.
2011. márc. 24. 23:22
 16/28 anonim ***** válasza:
nem!!! a gyereket mi, a szülők neveljük és rajtunk kívül senki más nem!!!
2011. márc. 25. 21:03
 17/28 anonim ***** válasza:
72%
jaj jön itt mindenki azzal,hogy nem meg így meg úgy.Most őszintén,mi nem kaptunk?de igen.lett bajunk?nem.pszichopata gyilkosok lettünk(nagy többség)nem.akkor?vannak,olyan helyzetek,amikor elszakad a cérna és rácsapunk.Ettől még nem leszünk gyerekverők.Én nem hiszem el,hogy azok a válaszolók,akik itt álszent módon előadják magukat,még soha de soha nem csaptak a gyerek fenekére.Én már csaptam,mert felmászott a székre,onnan az asztalra és elkezdett sétálgatni az asztalon.Mindezt 3 mp alatt,míg mosogattam és nem néztem hátra.Már ezerszer elmondtam neki,hogy nem szabad,mert veszélyes.Baja nem lett tőle,de meglepődött és azóta nem mászott fel az asztalra.Van amikor a szép szó nem használ.
2011. márc. 27. 08:13
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok,és az kimaradt,hogy természetesen a nagyszülők is megtehetik,ha ők vigyáznak rá,mert akkor övék a felelősség.Nálunk nem úgy van,hogy a nagyszülő csak kényeztet,aztán nem bírom helyre hozni,ők nevelnek is.Szerencsére
2011. márc. 27. 08:15
 19/28 anonim ***** válasza:

én nagyon nagyon ritkán teszek ilyet, és nagyon bánt is, de tényleg észhez tér tőle.

inkább beültetem a szobába, hogy gondolkodjon --> ezt a módszert ajánlottam nekik is. itthon általában én vagyok vele, és tengernyi dolog van a gyerek mellett, a nagyiéknál ketten figyelnek rá, és csak vele vannak elfoglalva, így egészen más a szitu, kevesebb

2011. márc. 27. 08:33
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Bár még kicsi a kislányom, de eljön majd a dackorszak, és a határok feszegetése. Pont múltkor beszéltük anyukámmal, hogy bizony az unokájának sem fogja például megengedni, hogy harapjon, vagy ütögessen, neki is a fenekére fog ütni, pont úgy mint nekem. Igazából nem vagyok ellene, ha a szép szó már nem segít. Én egy kezemen meg tudom számolni, hányszor kaptam ki, de mindig megérdemeltem, és nem lettem lelki sérült.

Tehát ha épp a nagyszülőknél van, és nem lehet vele bírni, nem fogok rájuk haragudni, ha kap egyet a popsiára.

2011. márc. 27. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!