3 gyereket szeretnék de mindenki le akar beszélni róla. Miért? / ne az anyagi oldalát nézzük /
Igen a gyerekeket nézem. Olyan jó amikor nagy a család számíthatnak egymásra és nekünk szülőknek is jó amikor összegyűlűnk pl ünnepekkor / persze később ha már nagyok /
Imádom a gyerekeket!
azéert ne legyen mert pl én már csak az egy hugommal is állandóan háborúzok, utálom minta sz@rt és anyám már ígyis kikészül tőlünk, én viszont öngyilkos lennék ha lenne még1 testvérem, mert akkor mégkeveebb dolgot kapnék-.-"
na az ijenekért NE
oké hogy a szülőnek boldogság a 3 gyerke, de a gyerekeknek nemaz kérlek, ne tedd tönkre a gyerekkorukat azzal hogy 2 testvérük is van
13/f
Kedves válaszadó! Ne haragudj, de egyáltalán nem ez a normális, hogy utáljátok egymást a testvéreddel! Mi hárman vagyunk testvérek és nem is tudom, mi lenne velem a két tesóm nélkül! Nagyonis jó ez így!
A kérdésre pedig az a válaszom, hogy ne törődj senkivel, csak azzal, hogy Te és a párod mit szeretnétek! Ez egyedül a ti döntésetek! Ha három gyerkőcöt szeretnétek, hát hajrá! Ez nagyon becsülendő a mai világban!
Kedves 11.31es hozzászóló! Nagyon jó az életszemléleted, gratulálok hozzá!
Kedves kérdező!
Azért akar mindenki lebeszélni a három gyermekről, mert az emberek már túlságosan el vannak kényelmesedve és nem akarnak áldozatokat hozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!