3 gyereket szeretnék de mindenki le akar beszélni róla. Miért? / ne az anyagi oldalát nézzük /
Mi is hármat szeretnénk (négynél sem vinne el a infarktus), és minket is le akarnak beszélni.
Szerintem csak berögződés...
mert bármi közbejöhet manapság,és az anyagi rész igenis nagyon sokat számit
bár ha már 2 van,akkor ott elfér a 3. is
szóval csak nyugodtan...
de előbb legyen 2,majd utána ráérsz gondolkodni h legyen-e 3.
kivéve ha hármas ikrek,de akkor meg ugysincs az hogy legyen-e vagy sem...
Már 2 gyerekem van. 5éves és 14hónapos. Családba mindenki azt mondja elég ez a kettő. De mi a párommal 3 gyereket akarunk.Tudom az anyagi oldala sokat számít de úgy gondolom
azzal nem lesz gond.
Harmadik babánkat várjuk, 4et szeretnénk (aztán majd meglátjuk végül lesz e 4.) mi se sok jó szót kaptunk pedig sose támaszkodtunk senkire, és nem segít senki:)
Én úgy látom a 2 gyerek anyagilag még drágább mint a 3...
Tehát ha már 2 van akkor egy harmadik nem olyan nagy különbség.
Ha az anyagi dolgokra gondolunk és pesszimistán állunk az egész élethez (mondván hogy jaj mi minden jöhet, betegség munka elvesztése stb.) akkor az már arra is indok lehet hogy egyáltalán NE LEGYEN gyerekünk, vagy max. egy...
Nem azt mondom hogy felelöltenül kell vállalkozni 3 gyermekre, de azért ez a hozzáállás hogy jaj hát bármi történhet...na igen. fejemre is eshet egy tégla, így nem lehet élni szerintem állandóan a rosszra készülve, szorongva...
Nem beszélve arról hogy én pl. ezerszer erősebb és kitartóbb vagyok mint mikor még nem volt gyerekem, mert ők megsokszorozzák az én és a férjem erejét is mert tudjuk hogy miattuk muszáj.
Kedves utolsó hozzászóló!
Teljesen igazad van:) Mi is így gondolkodunk nem úgy mint a rokonság többi része hogy mi lesz ha......Köszönöm a válaszod igazán nagy erőt adott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!