Érte már a gyermekedet valamilyen agresszivitás a bölcsődében? Elmondta a gondozónő neked? Te hogyan reagáltad le? Szerinted rosszul tettem?
Hol olvastál olyat, hogy én azt írtam hogy te sz.r anya vagy? Mert én sehol. Nem bántani akartalak és nem is kritizálni. Viszont a kérdésedre válaszoltam és abba az is beletartozott, hogy leírtad a gondozónő szerint nagyon folyt az orra a gyereknek ... .
Igen egy kicsit szívemen viselem ezt a kérdéskört, hogy betegen (kinek mi számít betegségnek) vigyük közösségbe a gyereket. Sajnos személyes tapasztalataim alapján azok akik ilyen kisebb betegségekkel (te írtad) nyugodtan lehet vinni agyereket, mert különben soha nem járna bölcsibe. Csakhogy mások gyerekei pedig pont így betegednek le. Az én lányom a legkisebb náthánál is 40 fok fölé lázasodik és nem lehet levinni neki a lázát csak vénás Algopyrinnel. Azt senkinek nem kívánom még az ellenségeimnek sem. És hidd el ezerszer megfordult ilyenkor a fejemben, hogy miért pont az én gyerekem ilyen beteg. Aki ilyet nem élt át az nem tudja megérteni bizonyos dolgokat. Egy biztos az én gyerekem miatt senki nem betegszik le és tiszta a lelkiismeretem. Egyébként akinek nem inge az nem veszi magára.
No át csak kibújt a szög a zsákból. :)
Nem bántani akarlak, de arról nem hiszem, hogy bárki tehetne, hogy a gyereked immunrendszere így reagál a fertőzésekre, pláne nem ezen az oldalon. Elhiszem és megértem a heves reakciódat ez ügyben, de hidd el, attól, hogy egy gyereknek vizes orrfolyása van, még nem beteg, sőt, az ő immunrendszere épp küzd valami ellen, ami MINDENHOL benne van a levegőben. Pont emiatt nem lehet és én speciel nem is akarom burokban nevelni a gyerekeim.
A bölcsi pedig nem kötelező. És ezt sem nem bántásból írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!