Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan szülő, aki nem...

Van itt olyan szülő, aki nem "hazudik" a télapóval, a Jézuskával és a nyuszival kapcsolatban a gyerekének?

Figyelt kérdés

Hogy ment a dolog, hogy viselte a környezetetek?

Nekem anno nagy csalódás volt, amikor kiderült, hogy szüleim hazudtak nekem ezekről a dolgokról, és én nem szeretném, hogy a gyerekem is ezt átélje. Talán kicsit viccesen hangzik, de szerintem nem lehet nagy baja a gyereknek, ha nem azt mondjuk neki, hogy a Jézuska hozta az ajándékot, hanem azt, hogy a mama vette karácsonyra. Vagy azt, hogy a mama Jézuskája hozta. Ez olyan köztes megoldás. :) A férjemnek nem nagyon tetszett az ötlet, illetve van más gyerek is a családban, aki persze hisz a Jézuskában, stb.

Mit gondoltok erről?

2010. dec. 17. 13:04
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

:)

Én most azon vagyok ki, hogy amikor anno felvetettem, hogy ne hazudjunk a gyereknek, mert csaldóni fog, úgy nézett rám a férjem, mint egy ufóra. OK, belementem a játékba, nálunk is van jézuska, télapó, stb. Erre most simán felhozza a már 4 éves gyerek előtt, hogy akkor kinek mit vegyünk, én meg nézek bambán, hogy ezt hogy gondolja. Meg úgy kb mindnekit nekem kell leállítanom, hogy ne a gyerek előtt tárgyaljuk már ki, hogy mit vesznek majd neki. :S

2012. nov. 30. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!