A védőnő hibázott? Ez nagy probléma? Vagy a szülő is hibázott ez esetben?
Családban egyik gyerek nyáron lett 6 éves. Előtte év elején költöztek új városba.
Most derült ki, hogy a gyereknek kimaradt a 6 éves státusz és a 6 éves oltás is. Okozhat ez problémát?
Nem a védőnőnek kellene keresni a családot? Vagy hogy működik?

Engem megkeresett hivatalbol az új, de csak azert mert a reginek elmondtam,h koltozunk es ő kikereste a cim szerinti ujat.
Miert vicc 8as? Nekem az 5 eves volt nemreg,ill.a gyereknek. 2 orat voltunk ott, annyira reszletes volt. Tulzasnak erzem. Minden egyes hanguohibat felirt,vegigkerdezte az egesz abc-t. Rajzot kellett vinnem,fel labon ugralt,vernyomas,szemvizsgalat,halas vizsg. Suly,magassag meres. Az osszes szint, meddig szamol. Brutal hosszu volt. Azt mondta barmi van a suliban, ehhez nyulnak vissza es minden tanulasi zavar ide lesz visszavezetve.
Nem akarom én szidni a védőnőt.
Nálunk például sokszor én kerestem a védőnőt, hogy jön a következő státusz.
Csak azért kérdeztem, mert nem tudom, költözésnél hogy működik. De a gyerekorvos szidta a védőnőt, ő mondta, hogy ez az ő dolga lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!