Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt még vki,akinek 2 év...

Van itt még vki,akinek 2 év körüli gyereke nen alszik napközben?

Figyelt kérdés

Éjjel alszik 12-14 órát ébredés nélkül, de mégis jobban örülnék, ha napközben is aludna, úgy gondolom sok még neki ennyi ébrenlét.

Próbáltam, hogy reggel hamarabb felébresztem, de akkor egész nap nyűgös.

jan. 9. 16:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

10 - es , nem dolgozol ?

Vagy van valami betegséged? Mert nem normális dolog , hogy egy felnőtt ember nem bír nappali ébren maradni …

jan. 9. 21:11
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Hogyne dolgoznék...van egy 200milliós árbevételű vállalkozásunk és egy 400 hektáros családi gazdaságunk. Ja meg a marhák.

Szerinted nem dolgozok? Ja és egy iskolás és egy óvodás gyerekem.

De ha megtehetem akkor igenis lepihenek legalább 1 órát ebéd után. Ennyi munka mellett szerintem igenis szükségem van rá

jan. 9. 21:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem KELL aludnia, hogyha nem nyűgös.

Semmi szükség erőltetni olyasmit, amire már semmi szüksége, csak mert Marci még alszik délután. Kit érdekel Marci?

jan. 10. 18:09
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
12-es, hogyne :D
jan. 10. 18:09
 15/15 anonim ***** válasza:

14?

Parancsolsz??? Mi az értelmezhetetlen a válaszomon?

jan. 10. 19:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!