Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nincs elna 2 évesem a 4...

Miért nincs elna 2 évesem a 4 évessel soha? Én csinálok valamit rosszul?

Figyelt kérdés
Állandían egymás fenekében vannak de folyton vita qvége úgy 5 percenként ha együtt vannak, már nem bírom higy semmi életem így egésznap rohangálok hozzájuk..
ma 10:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

2 év korkülönbséggel mégis mit vártál?!

Ez ilyen.

ma 11:13
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát pont az ellenkezőjét, mert én várni akartam vagy 5 évet, de rabeszéltek a rokonok, hogy így könyebb lesz, mert egy lesz az érdeklődési körük.
ma 11:14
 3/17 anonim ***** válasza:
44%

5 év korkülönbséggel két egykét nevelnél, még ennyire se lennének el.

Az viszont teljesen irreális elvárás tőled, hogy két ekkora egyedül ellegyen.

ma 11:18
 4/17 Katona Dius ***** válasza:
78%

Ahogy ismerősöknél látom az ilyen korkülönséges tesókat. Talán olyan huszony évesen már jóban lesznek.

Addig megy a harc. Nagyobb korkülönbségnél ez hamarabb véget ér, mert mivel pont, hogy eltérő az érdeklődési körük a korkülönbség miatt, nem veszekednek azon, hogy most ő akarja ezt, neeeem most ez neki kell.

ma 11:18
 5/17 Katona Dius ***** válasza:
57%
Még ha 15 évről lene szó, 3-as. De 5 év nem nagy különbség. Nekem 5 év van az egyik, 9 a másik öcsémmel. Felnőttek vagyunk, de nagyon jól kijövök velük, gyerekként is, most is. És ők is nagyon jól elvannak. Gyerekként is pont jó volt, mert mire én ráuntam valamire, kb akkor kezdte el érdekelni a nagyot, így nem volt vita, hogy ki használja.
ma 11:20
 6/17 anonim ***** válasza:
68%
5 van köztem és a testvérem között. SOSE volt közös érdeklődésünk pontosan a korkülönbség miatt. Mire ovis lettem, ő nagy iskolás. Mire iskolába mentem, ő középiskolás (hatosztályosban). Mire én középsulis, ő el is költözött.
ma 11:25
 7/17 Katona Dius ***** válasza:
76%
Értelek. De ha jól értelmeztem,akkor nem az a baja kérdezőnek, hogy nem egy az érdeklődési körük, hanem hogy marják egymást és veszekednek folyton.
ma 11:27
 8/17 anonim ***** válasza:
55%
#6. 6 év van köztem és a testvérem között, ő a legjobb barátom. Valószínűleg a személyiségetek túl eltérő.
ma 11:28
 9/17 anonim ***** válasza:
27%

Személyiségfüggő inkább, nem életkoré. Nálunk is a 21 hónap különbséges lány-fiú párosom folyton marja egymást, de azért, mert a lányom egy vitagenerátor, beszól, szurkál, gúnyol. A fiam meg egy érzékeny, sértődékeny kis pukkancs. Remek páros... A naggyal meg mindkettő tök jól elvan, 3 meg 4 és fél év különbséggel, mert ő nyugis, konfliktuskerülő, a középső piszkálására nem reagál, ő meg nem piszkálja a kicsit.

Neked két olyat dobott a gép, akik surlódnak egymással. De hidd el, sokszor tényleg hasznosnak fogod érezni, hogy egy helyre lehet őket hurcolni, és mindkettő elvan ott.

ma 11:32
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Kis korkülönbségű gyerekeknél ez általában így van. Az én gyerekeim közt is 2 év van, ők is szinte állandóan marják egymást. De vmivel jobb, mint korábban, már jobban el tudnak játszani egymással. 6 és 4 évesek. Egy 2 évessel alapból nem könnyű a dackorszak miatt.
ma 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!