Miért van az, hogy én a másfél évesemmel otthon rengeteget foglalkozom, de anyosóméktól mégis többet tanul? Hamarabb tanulja a szavakat. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Heti 1 napot van ott, mindig új szavakkal bővül a szókincseszept. 2. 13:00
1/4 anonim válasza:
Mit jelent az hogy rengeteget foglalkozol vele? Miket csináltok?
2/4 anonim válasza:
Lehet mashogy beszelnek a gyerekkel.
En pl nem visitok magas hangon neki, mert idegesit, anyosomek igen.
Es a gyerek igy volt, amit pl toluk tanult meg.
Gondolom neki erdekesebb a magas hangon visitas, mint a normal beszed, de en kepetelen vagyok ra, sajnalom 😂
Engem igazabol ez nem zavar, orulok, hogy tobbfele beszedet hall, csak nekem ne kelljen igy, mert megorulok.
3/4 anonim válasza:
Ezt én is tapasztaltam csak kisebb gyerekkel, ha anyukámnál voltunk mindig új tudással, új dologgal jött haza.
Vagy érdekesebbek neki, mert kevesebbet vannak vele mint mi, vagy nem tudom. Többször elismétlik esetleg. Nagyobb élmény neki hogy a mamák öröme ha valamit sikerül megcsinálni. Ilyesmi jut eszembe.
Én mondjuk nem bánom, csak fejlődjön.
4/4 anonim válasza:
Én mindig örülök, hogyha új dolgot tanul a gyerekem. Akárkitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!