Miért nincs elna 2 évesem a 4 évessel soha? Én csinálok
valamit rosszul?
Figyelt kérdés
Állandían egymás fenekében vannak de folyton vita qvége úgy 5 percenként ha együtt vannak, már nem bírom higy semmi életem így egésznap rohangálok hozzájuk..
Kb fél éve van az, hogy eljátszanak együtt. Eddig itt is ment az ölés.
Tesómmal 5 év van köztünk. Mi is ugyan így öltük egymást, cserébe mi késöbb sem játszottunk el soha együtt.
Már felnőttek vagyunk, már nem öljük egymást, de nem is beszélünk évi 2nél többször.
tegnap 11:59
12/18 anonim válasza:
Hát nem volt igazuk általánosságban azoknak, akik rábeszéltek...nyilván van kivétel, de személyes példa is, meg tanultam is, meg látom is, hogy kis korkülönbséggel a tesók sajnos általában marjak egymást, nagyobb korkülönbséggel meg ha nincsenek is osszenove, de nem veszekszenek legalább. Szóval én tartom magam ahhoz, hogy a fiamnak vagy kicsit nagyobb korkülönbséggel lesz testvére, vagy nem lesz. De neked már ott van mindkét gyerek, szóval ez más helyzet. Elhiszem, hogy nehéz, persze, hogy az, de azért próbáld meg szívvel-lelekkel csinálni, hogy ne sérüljenek. És kitartás, a 4 éves mondjuk Max 2-3 év múlva szerintem már szívesen lesz barátokkal is inkább, mint veled. Akkor meg lehet, hiányozni fog:)
tegnap 12:02
13/18 anonim válasza:
Az enyémek is pont ennyi évesek, nálunk minimális az ilyen probléma. A nagy mindig hívja a kicsit játszani, abból szokott síras lenni, ha a kicsi nem akar, akkor azt piszkálasnak veszi. Egy 2 éves még kicsi ahhoz, hogy hosszan eljátsszon egy 4 évessel.
De verekedni, marni nem szokták egymást. Két fiú, lekopogom, hogy szuper tesók.
tegnap 12:09
14/18 anonim válasza:
Ez ilyen. Kis korkulonbseggel es naggyal is utik verik egymast. Ok belulrol szerintem nem latjak ilyen tragikusnak,mint mi. Ebben biztos vagyok. Ha kulon vannak,hianyoljak a masikat... Engem is vert a batyam, nalunk is oli egymast a vegyes paros. 20on evesen majd megvaltozik.
tegnap 12:25
15/18 anonim válasza:
Ez olyan hülyeség, hogy minden gyerek üti-veri egymast. Mi nem verekedtünk, pedig 3an voltunk és az enyémek sem verik egymást, pedig két fiú.
tegnap 12:27
16/18 anonim válasza:
15os. Ez a ritka pedig.hidd el. Sajnos :/ borzaszto az allando cirkusz meg uvoltes otthon.
tegnap 12:30
17/18 anonim válasza:
Hát akkor neveljétek meg őket. Oke, hogy egy 2 éves még feszegeti a határait, kicsi, de egy 4 év feletti már fel tudja fogni, hogy következménye van a verekedésnek.
Ha nálunk látom, hogy kezd eldurvulni valamelyik - mert az enyémek sem tökeletesek -, akkor vége a játéknak, az egyik megy ide, a másik oda, és nem játszhatnak. Hidd el, a 4 éves már felfogja, bocsánatot kér és játszik tovább normálisan a kicsivel.
tegnap 12:53
18/18 anonim válasza:
2.5 év van köztem és a húgom közt. Nem voltunk jó testvérek, állandóan verekedtünk. Durván.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!