Mit csinálok rosszul a gyerekek nevelésében? Ötleteket szeretnék kérni mit hogyan csináljak másképp, hogy változzanak a dolgok.
a védőnőt soha nem kérdezted??? Ő sem kérdezett téged?
ezeket pont meg lehet beszélni vele... de akár a gyerekorvosotokkal is.
Ebédre főleg üvegest??
Egy 2 éves kislány már mindent megeszik rendes ételből. Az üveges pár hónapos babának való,nem egy lassan 2 évesnek. Ezen mindenképpen változtass.
Hát én mindegyik gyermek első foga kibújása után mosni kezdtem a fogukat, így a napi rutin része lett, soha ki nem maradhat, mostmár ők is mossák, miután én átsúrolom a fogakat. Szóval szerintem iktasd be valahová az esti és reggeli rutinhoz, hiszen te magad mondtad, hogy tanulékony. És azt nem vágom, hogy két évesen még mi okból eszik üveges babakaját. Hát ha amúgy is van nálatok ebéd, miért nem eszi azt, amit te/ti? Ha levesem van, azt kapnak, ha épp köret valamivel, akkor azt kapnak a gyerekek (2,5 és 4 évesek).
Én is zárkózott típus vagyok, de el nem tudom képzelni, hogy a gyerekemmel is az legyek. Napokog bújok egy egy mondókás könyvet, amik tetszenek, begyakorolom aztán mondom. Meg olvasok nekik, na nem egész nap, van, hogy csak este, elalvás előtt, de igyekszem.
Mindent sorba. Itt a nyár,sorba lehet főzni a főzelékeket. Tök,cukkini,krumpli, sárgaborsó,finomfőzelék. Főtt krumpli sóska-,gyümölcs-,paradicsom-,spenótmártással, főtt hússal. Minden nap kapjon húst.
Kapjon leveseket is. Főtt tojást pl.
Annyi mindent lehet főzni....
Szerintem érdemes lenne megfontolni az előző kérdéseire kapott válaszokat.
Nekem az a meglatasom, hogy ezzel a hozzáállással egy alapvetően értelmes, egészséges gyerekből egy kisegítős szintű gyerek lesz.
Kaphat rizset husival,pl főtt és darált vagy apróra vágott hússal, főtt krumplit.
A lányom nagyon szerette a főtt sütőtököt pl. Az olyan desszert féle.
Tejbegríz,tejberizs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!