Strandkocsiba vinnéd a gyerekeket a városba?
Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 12:45
1/16 anonim válasza:
Mi az a strandkocsi? Az valami babakocsi?
3/16 anonim válasza:
Jaaaa. Hát nem tudom, amilyen járdák vannak lehet felnek hogy kiesnek :D
De nem tartanám cikinek, vagy ilyesmi.
4/16 anonim válasza:
Nem. Nem cipelnék magammal egy strandkocsit, azért, hogy majd egy kis ideig bele akar ülni, hogy húzzam. Végig úgyse maradna benne.
Ha igen, akkor csakis sétálóutcában, ahol nincs autó, bicikli, és persze tömeg sem.
Nagyon hasonlóban (az is ilyen alacsony, de direkt kerékpárhoz van) láttam már, hogy a gyereket húzzák biciklivel az autók között. Na, az nagyon durva.
5/16 anonim válasza:
4. Pedig az hollandiában, németorszagban, stb abszolút megszokott dolog... így viszik oviba a gyereket...
6/16 anonim válasza:
Nem.
Kiugrik, kiesik, az utakat-járdákat nem minősítem, emellett nekem nem is tetszik még strandra sem.
7/16 anonim válasza:
5: De nem az autók között, hanem a kerékpárúton, kerékpársávon.
9/16 anonim válasza:
Én a nap miatt se, nálunk sehol egy árnyék, erre szerelni kéne valami ernyőt, mert a tűző naptól nem védi semmi a gyereket.
10/16 anonim válasza:
Nem. Ha nagyon kicsi, ott a babakocsi, ha nagy, tanuljon meg sétálni. Nem fog beleszakadni a dereka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!