Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Strandkocsiba vinnéd a gyereke...

Strandkocsiba vinnéd a gyerekeket a városba?

Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%
Angliában is, de csakis kerékpárúton vagy mellékutcákban.
2022. jún. 1. 17:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Van kupolás strandkocsi is és olyan is, amibe még újszülött is beköthető, nem csak a linkelt fapados verzió.

Egyébként nem, mert egyszerűbb valamiben tolni, mint húzni.

Ha arra számítok, hogy nem tudna végig sétálni, akkor babakocsi.

2022. jún. 1. 23:07
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es vagyok, csak leírtam, amit mindennap látok, erre lepontoztok. hitetlen banda
2022. jún. 2. 03:34
 14/16 anonim ***** válasza:
67%
Németországban Pl vidámparkokban ,stb helyeken ilyenekkel jönnek családok szórakozni csak teteje is van .jó mert mindent bele lehet pakolni ételt italt stb plusz gyerek is bele ülhet ha akar ,de Magyarországra ez nem biztos hogy való mert tönkre vágják ellopják stb .
2022. jún. 2. 05:44
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

13!

Senki nem "hitetlen"... csak az feltűnt, hogy nem angliáról, hanem magyarországról van szó?!

🤦‍♀️

2022. jún. 2. 07:55
 16/16 anonim ***** válasza:
55%
Ha tudtam volna, hogy letezik ilyen, tuti ezzel jartunk volna a varosban. De mondjuk strandra nem vinnem, megis miert ez a neve? :D
2022. jún. 2. 08:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!