Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt még vki,akinek 2 év...

Van itt még vki,akinek 2 év körüli gyereke nen alszik napközben?

Figyelt kérdés

Éjjel alszik 12-14 órát ébredés nélkül, de mégis jobban örülnék, ha napközben is aludna, úgy gondolom sok még neki ennyi ébrenlét.

Próbáltam, hogy reggel hamarabb felébresztem, de akkor egész nap nyűgös.

tegnap 16:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Márciusban lesz 2 éves a fiam, ő még alszik napközben, de nem sokat, 1-1,5 órát. Éjszaka 11 órát alszik, 1x ébred.

Az ilyen idős gyerekek alvásigénye 24 óra leforgása alatt 12-14 óra. Ezt a te gyereked tökéletesen hozza, egyszerűen nincs igénye többre. Barátnőm kisfia sem alszik 2 éves kora óta.

Elhiszem, hogy hosszú így a nap, de hidd el, hogy érzi mire van szüksége.

tegnap 16:50
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Az én 2 évesem sem alszik, de sajnos éjszaka sem alszik eleget :(
tegnap 17:20
 3/12 anonim ***** válasza:

A lányom kb.másfél éves korától nem aludt nappal.

Mondjuk ő éjszaka se aludt ennyit.

Este átlag fél 9-től reggel 6-ig. És elvolt. Durva volt.

Most 14 éves, bepótolja. :D

tegnap 17:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Majd amikor óvodás lesz és fel fog kelni időben, akkor fog aludni délután.
tegnap 18:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Lányom se aludt másfél éves kora óta nappal...semmi baja nem lett.

Ha álmos alszik.

Óvodás lett és időben kellt minden nyüglődés nélkül, akkor se aludt délután sosem.

Már 10 éves.

tegnap 18:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Fiam 1hónappal a 2.szülinaoja elött, lányom 2hónappal a 2.dzülinapja után hagyta el a délutáni alvást.
tegnap 18:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem a nagyobb nem aludt 1,5 éves kora óta nappal, az éjszakákat sem aludta végig
tegnap 18:42
 8/12 anonim ***** válasza:
4# én a hármas vagyok. Mi 5-kor kelünk, minden délelőtt vagyunk kinn és mégsem alszik a gyerek ebéd után (28 hónapos).
tegnap 18:52
 9/12 anonim ***** válasza:
22%

Nyugat Európában lakom , itt két éves kortól , ahogy óvodások nem alszanak. Itt nincs alvás az óvodában , jelentem teljesen normálisak vagyunk.

Ez csak ilyen magyar baromság , hogy erőszakosan altatják őket az óvodában is, Mikor a legtöbb ilyenkor már nem igényli, dehát ugye a világ vezető nagyhatalom megmondja hogy aludni kell , akkor aludni. 🙄

tegnap 20:08
 10/12 anonim ***** válasza:
61%

9

Érdekes ez a baromság a modern Japánban még felnőttkorban is élő dolog a munkehelyeken is...ebéd utáni szieszta

Ja és mondjuk az olasz,spanyol, görög térségben sem ismeretlen fogalom...

36 éves vagyok de heti 4-5 alkalommal minimum alszok ebéd után durván 1-1,5 órát. A kisebb lányom óvodás, ott evidens hogy alszik de a nagyobb lányom is minden hétvégén mert ugye ő suli után már nem tud...

tegnap 21:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!