Van itt még vki,akinek 2 év körüli gyereke nen alszik napközben?
Éjjel alszik 12-14 órát ébredés nélkül, de mégis jobban örülnék, ha napközben is aludna, úgy gondolom sok még neki ennyi ébrenlét.
Próbáltam, hogy reggel hamarabb felébresztem, de akkor egész nap nyűgös.
Márciusban lesz 2 éves a fiam, ő még alszik napközben, de nem sokat, 1-1,5 órát. Éjszaka 11 órát alszik, 1x ébred.
Az ilyen idős gyerekek alvásigénye 24 óra leforgása alatt 12-14 óra. Ezt a te gyereked tökéletesen hozza, egyszerűen nincs igénye többre. Barátnőm kisfia sem alszik 2 éves kora óta.
Elhiszem, hogy hosszú így a nap, de hidd el, hogy érzi mire van szüksége.
A lányom kb.másfél éves korától nem aludt nappal.
Mondjuk ő éjszaka se aludt ennyit.
Este átlag fél 9-től reggel 6-ig. És elvolt. Durva volt.
Most 14 éves, bepótolja. :D
Lányom se aludt másfél éves kora óta nappal...semmi baja nem lett.
Ha álmos alszik.
Óvodás lett és időben kellt minden nyüglődés nélkül, akkor se aludt délután sosem.
Már 10 éves.
Nyugat Európában lakom , itt két éves kortól , ahogy óvodások nem alszanak. Itt nincs alvás az óvodában , jelentem teljesen normálisak vagyunk.
Ez csak ilyen magyar baromság , hogy erőszakosan altatják őket az óvodában is, Mikor a legtöbb ilyenkor már nem igényli, dehát ugye a világ vezető nagyhatalom megmondja hogy aludni kell , akkor aludni. 🙄
9
Érdekes ez a baromság a modern Japánban még felnőttkorban is élő dolog a munkehelyeken is...ebéd utáni szieszta
Ja és mondjuk az olasz,spanyol, görög térségben sem ismeretlen fogalom...
36 éves vagyok de heti 4-5 alkalommal minimum alszok ebéd után durván 1-1,5 órát. A kisebb lányom óvodás, ott evidens hogy alszik de a nagyobb lányom is minden hétvégén mert ugye ő suli után már nem tud...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!