Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nemtudom elviselni a 7eves...

Nemtudom elviselni a 7eves gyerekemet. Mit tegyek ezellen?

Figyelt kérdés
Egyszeruen elviselhetetlen, egesz nap csak uvoltozni kell vele, hogy ezt ne csinald azt ne csinald. Csak a baromsagokat tudja csinalni. Jelenleg beteg vagyok, lazasan fekszem. Igy sincs tekintettel ram, ugral rajtam, feltunoskodik, hiaba mondom h nem erzem jol magam most. Csak abbol ert ha mar ugy uvoltozok mint egy orult, ha szepen elmondom megse hallja. Pici kora ota elviselhetetlen termeszete van. Mindent szetpakol, ugy hagyja, nem pakol ez maga utan. 3 eves kora ota probalom belenevelni, hogy takaritson maga utan nem sikerult… síràs kerulget, hogy ennyire elviselhetetlen a gyerekem. Csak a stressz van folyamatosan. Ez lenne a boldogsag? Szeretem a gyerekem, de ez amit muvel mar nem normalis. Csak addig tud normalis lenne amig akar valamit.
dec. 22. 16:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
52%
30as, akkor mostanában a liberális nevelés miatt van ennyi lelki roggyant vállalhatatlan gyerek?
dec. 23. 12:38
 32/34 anonim ***** válasza:
0%

29!

Szeretted te azt a kisbabát/kisgyereket, hogy saját magad helyezted előtérbe a gyermeked helyett?

Akartál gyereket? Vártad? Vagy rád kényszerítette a környezet?

dec. 23. 13:00
 33/34 anonim ***** válasza:
0%

A majd 9 éves auti-lány anyjának: A ripedon valóban szedál, ezt szokták felírni, de elég, ha 0,25öt adsz neki 0,5 helyett, nálunk az már lecsapta. 0,25öt szedett pár hétig, és utána teljesen helyrejött, szorongásoldásra kellett csak és azóta csak néha akaszt ki, mondjuk velem szinte soha sem volt agresszív, csak kiabálós-hisztérika, ami maradt is, de alkalmanként. Olyan érdekes amúgy, az enyém beköltözne a suliba legszívesebb, imád járni és heteket lenne a barátaival, nem maszkol, ő ott boldogabb, mint itthon, mert van kihez szólni, kivel játszani, pletykálni és még meg is dicsérik, különórán is. Ott "könnyebb" kevesebb a megerőltető elvárás, itthon tisztálkodni kell, elpakolnia maga után, nincs kivel játszani és olyanokat kell csinálnia, amiért nem dicsérem meg, mert alap(pl ha szomjas kimegy innivalóért és igyekszik úgy tölteni, hogy ne menjen mellé). Mivel ezek esnek inkább nehezére, mert felületes, ügyetlen, szétszórt, mint írni/olvasni/számolni, ezért az itthoni létet megterhelőbbnek érzi és nagyobb eséllyel akad ki itt. Semmi más egyezésünk nincs amúgy rutinra meg ilyesmire, de most is úgy vinnyog a semmin, hogy legszívesebben megütném:D Csomagoltunk ajándékot és az én nagyon értelmes lányom ránéz a tekercs ajándékpapírra és már vinnyog, hogy "ez nem akkoooraaa, túúúúl naaaaagy"... nem evidens számára, hogy ollóval vágjunk ki belőle, hiába látta pár napja, hogy kell, meg csináltuk az elmúlt 10 évben, sőt pár napja ő csomagolt önállóan lelkesen.. :D Borzalmas.

Kérdező: bírd ki, idővel könnyebb lesz, az okos gyerekeknek eleve kétszer annyi kihívás kell, mint egy átlagosnak, le kell kötni az agyát és a testét is. Én kiküldtem leveleket gyűjteni, aztán hósprayvel fújtuk az ablakra a nyomokat, majd befújtam a tükrét, hogy rajzoljon karácsonyost, kapott ledet, hogy díszítsen a szobájában, foglald le feladatokkal, feladatos lapokkal/füzetekkel, sok jópofa karácsonyi van, vagy ültesd magad elé az okosdobozzal. Ő nyomkodja miközben te öleled félkézzel és alszol:)

Ha leszívott, keress valakit, aki beszél hozzá, vagy vidd ma játszóházba. Adhatsz neki mézeskalácsmasszát is.

dec. 23. 15:19
 34/34 anonim ***** válasza:

Kérdező, anyám egész gyerekkorunkat végigüvöltötte, mert egy idegbeteg hülyepitsa volt.

Én máig félek, hogyha bárki felemeli a hangját, az öcsém meg visszaordított már nyolcévesen is - hiszen ezt hallotta, hogy ez a normális.

Az üvöltözéssel vagy azt éred el, hogy masszívan leszr a gyereked, megszokja, vagy félni fog a legkisebb hangtól is.

Menj pszichiáterhez, hogyha nem megy ordítás nélkül.

dec. 28. 16:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!