Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nemtudom elviselni a 7eves...

Nemtudom elviselni a 7eves gyerekemet. Mit tegyek ezellen?

Figyelt kérdés
Egyszeruen elviselhetetlen, egesz nap csak uvoltozni kell vele, hogy ezt ne csinald azt ne csinald. Csak a baromsagokat tudja csinalni. Jelenleg beteg vagyok, lazasan fekszem. Igy sincs tekintettel ram, ugral rajtam, feltunoskodik, hiaba mondom h nem erzem jol magam most. Csak abbol ert ha mar ugy uvoltozok mint egy orult, ha szepen elmondom megse hallja. Pici kora ota elviselhetetlen termeszete van. Mindent szetpakol, ugy hagyja, nem pakol ez maga utan. 3 eves kora ota probalom belenevelni, hogy takaritson maga utan nem sikerult… síràs kerulget, hogy ennyire elviselhetetlen a gyerekem. Csak a stressz van folyamatosan. Ez lenne a boldogsag? Szeretem a gyerekem, de ez amit muvel mar nem normalis. Csak addig tud normalis lenne amig akar valamit.
ma 16:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
42%
Nem 3 évesen kell elkezdeni nevelni egy gyereket...
ma 16:47
 2/24 anonim válasza:
27%

Ne vállalj gyereket.

Ha képtelen vagy megnevelni, a te bajod. Lehet hogy nem kéne állandóan üvöltöznöd vele, de csak egy tipp, meg tudod, egy idő után megszokja szegény és akkor már az sem hat.

A gyerekek ilyenek. Mindegyik, nem csak a tiéd. Bele kellett volna gondolni amikor nem használtál óvszert, már bocsi, de ne a kölyök életét baszd már el. Rühellem az ilyen embereket akik nem gondolkodnak aztán maguk miatt sírnak és a másikat nem is látják.

ma 16:48
 3/24 anonim ***** válasza:
71%
Rengeteg hasznos tanácsot kapott az eddigi szakértőktől a kérdező.
ma 16:57
 4/24 anonim ***** válasza:
27%
Pont mint a 3-tól...
ma 17:01
 5/24 A kérdező kommentje:
Igen jonnek a tokeletes szulok. Nem birjak megallni, hogy ne irjanak. Az elejetol probaltam nevelni, szeretettel banunk vele. Nem kapott soha egy kezrecsapast sem, de hatarozottak vagyunk. A ferjem is. Egyszeruen minden hasztalan, semmi nem hasznal . Visszabeszel es nem hallgat rank. Nem feltetlen kell egybol a szulot hibaztatni. Ez a mai liberalizmus…. Ha a gyerek rossz egybol a szuloben kell keresni a hibat . Mondjuk termeszetbeli illetve jellembeli problemak is lehetnek egy gyerekkel, vagy csupan ilyen geneket orokolt, hogy ennyire iranyithatatlan es nem lehet nevelni sem . Annyira birom, hogy egybol jonnek az okoskodok, hogy biztos a mi hibank minden. Az elmult het ev tavlataba belegondolva nem hinnem, hogy a mi hibank, hogy ilyen. A megoldast egyenlore nem latjuk, mert nem tudunk ra hatni.
ma 17:04
 6/24 A kérdező kommentje:
Te biztos sosem uvoltozol a gyerekeddel. Tegye mar fel a kezet itt aki soha nem emeli fel a hangjat. Divat meg az osanyasag? Azt hittem ez mar lejart lemez eljatszani, hogy tokeletes anya valaki . En nem vagyok tokeletes anya, sose voltam. Ettol meg ö a gyerekem, szeretem. Probalkozom, de nehez vele. Az, hogy ideirod, hogy hasznalj ovszert teged minosit, es arra utal, hogy ostoba unintelligens vagy!
ma 17:06
 7/24 anonim válasza:
63%

Pedig, ha nem üvöltöznél és hisztiznél, akkor Ő is más lenne. "feltunoskodik" - ez azért van, mert úgy érzi nem foglalkozol vele!

Ha mondjuk kipróbálnád, és üvöltözés helyett megszeretgetnéd, lehet, hogy a szép szóra is hallgatna. Gyerek, nehéz velük időnként..., de hogy fogsz magadra haragudni, majd ha felnő és lesz időd átgondolni mi mindent csesztél el, mert nem volt türelmed hozzá... Amúgy igyál egy citromfűteát vagy kapj be mgb6-ot és máris könnyebben viseled a dolgokat. Nálam bevált. Jobbulást! Jah..., ha szétpakol akkor együtt rakjátok el, dühöngés nélkül, akár játékosan, hogy érezze mellette vagy és közben nyugodtan elmondhatod neki, hogy ha ezt önállóan megcsinálná, akkor neked több időd lenne pl. olvasni neki vagy játszani vele.

ma 17:08
 8/24 A kérdező kommentje:
Leirtam, hogy probalom szep szoval megkerni, nem egyszer nem ketszer. Szeretgetni szoktam nagyon sokszor. Minden nap este egy orat olvasok neki.Egyeduli gyerek, sokat van vele foglalkozva. Jelenleg sielni keszulunk vele az unnepek utan, mert imadja. Azt gondolom, hogy nem arrol van szo, hogy nincs szeretve vagy nem erzi.
ma 17:10
 9/24 anonim ***** válasza:
91%

Ha ennyire problémás akkor szakembert nem próbáltatok esetleg bevonni? Hátha valami több áll a háttérben minthogy szimplán “rossz gyerek”

És ezt most abszolút nem rosszból írom

ma 17:11
 10/24 anonim válasza:
82%
Még annyi, hogy akaratlanul átveszik a szülőtől a türelmetlenkedést, és minden mást, éppen ezért csak úgy tudod normálissá fordítani a viszonyotokat, ha türelmes leszel - még akkor is, ha nagyon nehéz.
ma 17:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!