Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nemtudom elviselni a 7eves...

Nemtudom elviselni a 7eves gyerekemet. Mit tegyek ezellen?

Figyelt kérdés
Egyszeruen elviselhetetlen, egesz nap csak uvoltozni kell vele, hogy ezt ne csinald azt ne csinald. Csak a baromsagokat tudja csinalni. Jelenleg beteg vagyok, lazasan fekszem. Igy sincs tekintettel ram, ugral rajtam, feltunoskodik, hiaba mondom h nem erzem jol magam most. Csak abbol ert ha mar ugy uvoltozok mint egy orult, ha szepen elmondom megse hallja. Pici kora ota elviselhetetlen termeszete van. Mindent szetpakol, ugy hagyja, nem pakol ez maga utan. 3 eves kora ota probalom belenevelni, hogy takaritson maga utan nem sikerult… síràs kerulget, hogy ennyire elviselhetetlen a gyerekem. Csak a stressz van folyamatosan. Ez lenne a boldogsag? Szeretem a gyerekem, de ez amit muvel mar nem normalis. Csak addig tud normalis lenne amig akar valamit.
tegnap 16:38
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Csak mikor mindent megteszek, hogy o boldog legyen es ezt kapom vissza az nagyon tud fajni a lelkemnek. Es azt erzem hiaba valo az erolkodesem. Probalok a kedveben jarni. Egyszeruen tehetetlenek vagyunk. Ugy erzem nagyon rossz a termeszete. Jellembeli problemanak erzem, hogy ő ilyen
tegnap 17:12
 12/25 anonim ***** válasza:
95%
De miben nyilvánul meg a rossz természete? Az hogy rendetlen, feltűnősködik, szétpakol, ez nem a rossz természete, hanem gyerek, aki feszegeti a határokat. Ez amúgy még gázabb lesz, ha kamaszodik.
tegnap 17:23
 13/25 anonim ***** válasza:
56%
Tanácsért "jöttél", vagy csak szeretted volna kiadni magadból, hogy pocsékul vagy?
tegnap 17:25
 14/25 A kérdező kommentje:
Önző, van egy kutyank is. Csunyan banik vele is. Mimdig raszolok, hogy ez faj neki es mintha megsem hallana . Ontorvenyu, nem akar szabalyokrol hallani. Nem birja, ha megkerjuk valamire, pl ha kerlek vidd ki magad utan a tanyert a mosogatoba. Nem csinalja meg . Turelmetlen is. Ha jatszik es valami nem sikerul ordit mint a faba szorult fereg.
tegnap 17:26
 15/25 A kérdező kommentje:

13!

Mindketto…. Jo kiirni is magambol

tegnap 17:26
 16/25 anonim ***** válasza:
91%

Kivizsgáltattátok már? Nekem ez többnek tűnik mint egy rossz gyerek.

Mennyire vagytok következetesek? mennyire vagytok egy állásponton az apjával? Mennyi képernyő ideje van és mennyi édességet eszik?

tegnap 17:27
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt nagyobb gond van minthogy szimplán rossz természetű. Érdemes lenne pszichológust bevonni
tegnap 17:27
 18/25 A kérdező kommentje:
Ja amugy extran okos gyerek. 5 evesen folyamatosan olvasott mar. Most ment suliba. Ott nagyon menő….. aminek annyira nem orulok, mert kb rasegit erre ez is, hogy a tanarok kb mindenre ot valasztjak ki. Valahkgy azt erzem adjak ala a lovat es csak novelik az onbizalmat
tegnap 17:30
 19/25 anonim ***** válasza:
68%

Kedves kérdező, egy nagy ölelés neked!

Nagyon hasonló helyzetben vagyok, 8 éves ikreimből az egyik ugyanilyen, mint a tiéd (a másik egy angyal, és ugyanúgy neveljük őket). Olyannyira kivagyok, hogy tegnap este lemondtam az egész karácsonyi ünneplést a rokonokkal, elmondtam mindenkinek, hogy ne jöjjenek, mert irtózatosan ki vagyok. Szerencsére a férjem nagyon a helyén van, és egyben tartja a családot. Nagyon mély depresszióba estem emiatt, ma például fél 11kor tudtam csak felkelni :( A problémás gyerek egyébként inszomniás is, képes egész éjjel is ordítani, nem tudom, nalatok ez jellemző e. Mi már voltunk többféle kivizsgálason, de nem adjuk fel, addig megyünk, amíg érdemben nem mondanak vagy csinálnak valamit. Januárban folytatjuk. Egy rémálom. Pláne, mivel a másik gyerek emiatt el van hagyagolva, mert minden figyelmet a problémásra kell fordítani..

tegnap 17:36
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Probálj meg másképp viszonyulni hozzá. Sokat mondják, hogy a fordított pszichológia működik. Igazuk van. Meg kell próbálnod halkan beszélni hozzá. Ne üvöltve parancsolj neki, hanem suttogj. Kuvra nehéz, de hidd el beválik. Mindenképp a kérések mellé tegyél valamilyen szankciót. Pl kérd meg, hogy pakolja össze a játékait, ha nem teszi meg 20 perc múlva te szeded össze egy kukazsákba. Ha nem szedi össze, akkor vedd elő a zsákot és pakolj! Nem kell kidobni, csak vidd ki a kamrába... Nálunk bávált.

Ha végképp úgy érzed nem megy, nyugodj meg, és keresd fel ezt az oldalt. Sokat segít.

[link]

tegnap 17:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!