Anyukák, őszintén, az anyósnak kevésbé engeditek, hogy unokázzon, mint a ti anyukátoknak, máshogy álltok hozzá, kivételeztek?
Sok kérdést olvastam már itt, ahol kommentelők leírták, hogy a menyek alapból ellensegesen szoktak az anyóshoz állni, és amit az anyjuknak elnéznek, azt neki nem és hogy az anyjuk is beleszól a dolgokba, gyereknevelésükbe, csak tőlük elnézik, mert vele nőttek fel.
Egy külföldi cikk alatt is pont erről volt szó nemrég, ott rengeteg apai nagymama kommentelt, hogy hiába próbál normális lenni, ki van rekesztve, mint nagymama, és barmit csinál, sosem érhet fel a menye anyjához.
Ti ha őszinték vagytok, alkalmaztok ilyen kettős mércét? Most nem arra vagyok kívancsi, ahol alkoholista, pszichés beteg, az unokáira nem is kivancsi nagymama a férj apja, hanem ahol egy átlagos nagymama van apai részről, akit ti szimplán nem kedveltek annyira, mint a saját anyukátokat, mert....
Ti kivételeztek, tesztek különbséget vagy úgy álltok hozza, hogy azért, mert ti nem feltétlenül jöttök ki, attól még az anyós is nagymama és fontos, hogy jo kapcsolata legyen az unokával?
Függ attól milyen a viszony ki milyen messze lakik brtartják-e amit mond az anya stb.
Anyukám 300 km-re lakik így ő kb 2 havonta unokázik. Anyósom 20 percre ő átlag hetente kéthetente.
Mindketten szépen bánnak vele ha lehetne mindkettőnél ugyanannyit lenne.
Egyenlő esélyekkel indultak. Anyós és ideértve apóst is viszont megbízhatatlanok. Többször is ellene mentek a kéréseinknek, 8 hónapos babát bablevessel etetett, aminek egész éjszakás sírás lett a vége, hiába kértük, hogy reggeli után csak 1db Kinder csokit adjanak, adtak 2-3 reggeli helyett is, és kérték a gyerekeket, hogy ne mondják el.
Anyámék rászólnak a gyerekeinkre ha olyat csinálnak, amit nem szabad vagy veszélyes, anyós meg csak sápítozik, a gyerekek simán a "fejére sz@rnak", hiába jó gyerekek alapvetően, ha tudják, hogy mama nem tud nemet mondani elengedik a gyeplőt.
És ez csak egy kis ízelítő, így ha látogatni vannak max. 1-2 órára lehetnek egyedül a gyerekekkel, mert eskü nem tudom elképzelni hogyan nevelt fel 2 gyereket....
Teszek, és nem is erdekel ki mit szól. Anyósom pszichés beteg, plusz bagózik mint a gyárkèmény, rohadt büdös àllandóan. Én nem vagyok hajlandó tolerálni a cigit, zavar a szaga, nem még hogy a babámhoz dörgölőzzön..
Plusz tök felelőtlen, infantilis, mindent a betegségere fog (amiből nem is akar meggyógyulni amúgy, tuti kifogás), ha itt van jobban érdeklika gyerek játékai mint a baba.
Uh ja, anyám meg normális, szóval felé húzok, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!