Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Neki kell adni mindig ?

Neki kell adni mindig ?

Figyelt kérdés

Ha eszek valamit a gyerekem egyből kinézi a számból, pedig neki is megvettem ugyan ezt az ennivalót/csokit vagy akármit.

Rendszeresen ezt csinálja én pedig mindig neki adom .

Kicsit már kezd zavaró lenni, nem vagyok irigy meg nem is sajnálom tőle , mert a gyerekem szívesen neki adom. De ezt tűrni kell? Vagy mit csináljak? Ti hogy esztek a gyerek előtt? Ha kéri mindig megkapja?

Vagy csak én vagyok a hülye hogy zavar?

8 éves a gyerekem

tegnap 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

1,5 evesemnek se adom oda azt a falatot, ami a kezemben van, ha egyszer tok ugyanazt esszuk es az o kezeben is van…:D

Ne szorakozzal mar, hogy nem tudod meghuzni a hataraidat egy 8 evessel szemben.

tegnap 20:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam , hogy akkor van ez ha nem egyszerre eszünk.
tegnap 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Én simán odaadom, ha azt kívánja. Mondjuk, ha ugyanazt esszük, nem szokta elkérni. 9 éves.
tegnap 20:41
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Ne egyél csokit előtte. Vagy akkor add neki oda az övét, amikor te is eszel.
tegnap 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
simán oda adom ez még csak 1,5 gyerek.
tegnap 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Íjjj...én mindig megkívánom, ha a férjem mást eszik 🤭 és mindig kérek 1-2 falatot. Szerencsére ad 😁😁
tegnap 21:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen,6-os!

Ez igazság szerint teljesen normális reakció!

Amúgy így lehet gyümölcsöt,zöldséget etetni a gyerekkel. Magadnak vágd fel, TE egyed, mutasd,milyen finom.

Kérni fog belőle!

Az én lányom így eszik nyers karalábét (imadom), répát, céklát, birsalmát,.akármit. Látja,hogy mennyire szeretem, és megkívánja. Persze kap is belőle.

tegnap 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!