Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire normális ez? Kisfia...

Mennyire normális ez? Kisfiam 13 hónapos múlt. Mindig nagyon jó alvó volt. Most is! Van hogy 10 órát alszik éjjel, napközben meg 4et is. Imádom ezt, félre ne értsetek. De mindenki néz hogy miért alszik ennyit.. ezért nem tudom okés e?

Figyelt kérdés

nov. 11. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom az a furcsa, hogy nappal alszik ennyit, de biztos van meg ezzel mas is.

Amugy nalunk is 14 orat alszik kb egy nap, csak ejszaka tobbet, nappal 1,5 orat.

nov. 11. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét gyerekem ilyen jó alvó volt, szerencsére mai napig tartják jó szokásukat. A kicsi 4 a nagy 10 éves.

Már a kórházban is aludtak 4-5 órákat. Azóta is élvezem 😁

nov. 11. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 10 óra éjszakai alvás nem olyan sok egy ekkora gyereknek amúgy, ezt hozza be nappal, ha neki nagyobb az alvasigenye. Az enyém is jó alvó volt mindig is, és pont 13 hónapos lesz. Ha nincs meg éjszaka a 12 óra alvás, nappal több alvásra van szüksége :D nem négy órára mondjuk, de pl 2-3ra, és ez nála soknak számít.
nov. 11. 20:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam 16 hónapos, éjszaka 12 órát alszik, nappal 3 órát. Sokan irigyelnek minket, hidd el. Nekem ő a 3. gyerek, egyik sem aludt ennyit, imádom.
nov. 12. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!