Nagy szemétség lenne, ha eladnám a játékot, amit a gyerek kapott a keresztapjától?
Figyelt kérdés
A férjem gyerekkori barátja a keresztapa, és hetedik szülinapjára egy nagyon drága játékkonzolt vett:
Közel 400e Ft egy ilyen, és nem hiszem, hogy egy 7 éves gyereknek való ilyesmi. Ha ennek az árnak a tízedéért ruhát, vagy sulis cuccot vett volna, az sokkal hasznosabb lenne.
okt. 27. 13:59
21/49 anonim válasza:
1 het eves mar siman jatszik ilyennel. En megtartanam. Mas kerdes h erre jatekok hogy kerulnek.
22/49 A kérdező kommentje:
Ez tulajdonképpen PC, Windows 11 fut rajta, és rendes pc játékok kellenek rá, ami megintcsak plusz költséget jelent. Járt hozzá valami elfőfizetés, 3 hónapig ingyen játékokkal, de utána fizetni kell azért is. Van olyan játék rá, ami 20-30 ezerbe is kerül, szóval nem olcsó.
okt. 27. 17:24
23/49 anonim válasza:
Még most se tudjuk, hogy mit szól a férjecskéd.
24/49 anonim válasza:
Nem mindenki férje gamer. Az enyém IT-s, de így se az.
Azt szólta volna ehhez, hogy minek és el se fogadtuk volna. Olyan mint vaknak a könyv.
25/49 anonim válasza:
De azért ketten szoktak dönteni az ilyen dolgokról általában. Főleg, hogy a keresztapa az a férj barátja. Bár inkább biztatni kéne, hogy tartsa meg a pénzét a saját gyerekére, meg a párjára, ne pedig másik nőnek adjon lehetőséget 400.000 forint legombolására. 🤷🏼♀️
26/49 anonim válasza:
Fiaim keresztanyja is nagyon módos, de nem idióta, meg szokta kérdezni mit hozzon, és bár többet költ rájuk, mint szerintem indokolt lenne, de olyat hoz, amiről egyeztetünk. Pl legot kértek a fiúk, én egy olcsóbb készletre gondoltam, és vett nekik fejenként kb 100-100 ezer ft értékben legot. Ezt ők nem tudják, csak örültek, mert lego. Ha a gyerek örült neki, én utólag nem venném el tőle, de mindenképp jelezném a keresztapának, hogy mit hozhat és mit nem legközelebb.
27/49 Derjaderja válasza:
25. Igen, ketten, és azt a két embert szülőknek hívják.
29/49 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon suttyo dolog lenne. Ha annyira nincs penzetek mond meg hogy pl.ruhak sulis cuccok jobban segitenenek.
Amugy bontva a felet sem eri a kutyu..
30/49 anonim válasza:
Igen azért 4 kilós ajándékot csak úgy elfogadni nem szokás. Nem is értem apuka hogy gondolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!