A munkaltato szempontjabol melyik a legkevessbe szemetseg?
Figyelt kérdés
Szitu A:
Uj helyen, kb egy ev utan bejelenteni a terhesseget, es 2 evvel szules utan ugyan itt dolgozni tovabb.
Szitu B:
A mostani helyen teherbe esni a varhato leepites elott. Kimaxolni az otthon maradast, majd varhatoan szules utan 3 ev mulva uj helyet keresni.
2020. nov. 16. 15:51
1/31 anonim válasza:
Szerintem a szitu A, de őszintén szólva pont letojnám, hogy a munkáltató szempontjából mi a szemétség meg nem szemétség, azt csinálnám, ami nekem jobban megfelel. Ami amúgy szintén a szitu A, szerintem. A B-esetben nem biztos, hogy olyan könnyű lenne ismét munkába állni, nem sokan kapkodnak a GYES-ről visszatérő anyukák után, míg az A-esetben kötelessége a munkáltatónak visszavennie.
2/31 anonim válasza:
A munkáltatónak egyik se jó, de a saját szempontodat nézd csak, ellenkező esetben egy cég se gondolkodna, hogy a nekik jó döntést hozzák meg.
3/31 anonim válasza:
Nem mindegy? A terhesség az élet része. A te életed szempontjából sokkal fontosabb, mint az, hogy te éppen hol dolgozol.
4/31 anonim válasza:
Azt tedd ami neked jobb. A munkáltatónak a terhesseg mindig szívás.
5/31 anonim válasza:
A) Betanítanak, majd elmész 2 évre. Addig újra betanítani valakit, majd elküldeni és téged újra betanítani, ha szükséges. Nagyon valószínű, hogy nem téged vesznek vissza (tudom muszáj, de megoldják, ha akarják) és nálad ott az esély, hogy újra elmész szülni.
B) Teherbe esel, így téged nem küldenek el. 3 év múlva lehet, hogy javul a cég helyzete és megmarad a helyed vagy, ha nem, akkor is ott tartasz, mint az A)-nál és keresel más munkahelyet.
7/31 anonim válasza:
6: szerinted mi lenne a megoldás? Az hogy nem vállal gyereket csak, hogy a munkáltatója boldog legyen?
8/31 anonim válasza:
Akik szerint a kérdező ne foglalkozzon a céggel, azok ugye azt se várják el hogy a munkáltatójuk lojális legyen velük?
9/31 anonim válasza:
Engem első gyerekkel terhesen beleraktak a kötelező leépítésbe, mondván legalább nem kell tényleg elküldeniük. Aztán gyeden voltam a másodikkal, mikor csődbe ment a cég, a csődeljárás alatt született a harmadik gyerek, pont nem érdekelt, hogy ebben rajtam kívül kinek mi a jó.
10/31 anonim válasza:
8: egy normális munkáltató megérti, hogy az életben vannak magasabb prioritású dolgok és nem fog azon problémázni ha teherbe esel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!