Nagy szemétség lenne, ha eladnám a játékot, amit a gyerek kapott a keresztapjától?
A férjem gyerekkori barátja a keresztapa, és hetedik szülinapjára egy nagyon drága játékkonzolt vett:
Közel 400e Ft egy ilyen, és nem hiszem, hogy egy 7 éves gyereknek való ilyesmi. Ha ennek az árnak a tízedéért ruhát, vagy sulis cuccot vett volna, az sokkal hasznosabb lenne.
Ne add el, hanem szolgaltasd neki vissza es mondd el az indokaidat, hogy miert.
En az ajandek ara miatt bunkosagnak ereznem csak ugy eladni most. Az mas, ha hasznalja x evig aztan adod el, de most en nem ezt csinalnam.
Oke hogy a gyerek kapta, de en inkabb visszaadnam, ha nem akarom elfogadni.
Es amugy vissza is tudja vinni lehet, ha 14 napon belul vasarolta, akkor meg visszakapja a penzet is.
Az én lányom egy több ezer literes akváriumot kapott teljes felszereltséggel a keresztapjától, beépítve, bútorral együtt.
Brutális nehéz, meg minden, már halak sincsenek benne(nem élték túl a költözést)
Az akváriumot a sógorom minden áron meg akarta venni, de én nem adtam
Igaz, hogy nem használjuk, egyenlőre halak nélkül van a szobában, de mivel ajándék volt, nem adom senkinek soha, az a lanyomé...
Szerintem pofátlanság eladni egy ilyen drága ajándékot, vagy add vissza, vagy tedd el, esetleg jatszal vele te
Igen, nagy szemetseg lenne! A gyerek nem a te tulajdonod, nem a te kiterjesztesed! Ez nagyon narci attitud am!
A jatek az o ajandeka volt, o kapta, neked ehhez semmi kozod nincs es jogod sincs eladni mas tulajdonat!
Nem melles eg, nem kell am mindent es mindenkit mindig kontroll alatt tartani!
Szegeny gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!