Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagy szemétség lenne, ha...

Nagy szemétség lenne, ha eladnám a játékot, amit a gyerek kapott a keresztapjától?

Figyelt kérdés

A férjem gyerekkori barátja a keresztapa, és hetedik szülinapjára egy nagyon drága játékkonzolt vett:

[link]

Közel 400e Ft egy ilyen, és nem hiszem, hogy egy 7 éves gyereknek való ilyesmi. Ha ennek az árnak a tízedéért ruhát, vagy sulis cuccot vett volna, az sokkal hasznosabb lenne.

okt. 27. 13:59
1 2 3 4 5
 1/49 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy a fiam nem is nagyon tud vigyázni az értékes dolgokra, az én telefonom is többször elejtette, mikor odaadtam neki játszani.
okt. 27. 14:06
 2/49 anonim ***** válasza:
89%
Úgy fair ha nem akarsz ilyesmit, hogy nem fogadod el.
okt. 27. 14:07
 3/49 anonim ***** válasza:
87%

Ne add el, hanem szolgaltasd neki vissza es mondd el az indokaidat, hogy miert.

En az ajandek ara miatt bunkosagnak ereznem csak ugy eladni most. Az mas, ha hasznalja x evig aztan adod el, de most en nem ezt csinalnam.

Oke hogy a gyerek kapta, de en inkabb visszaadnam, ha nem akarom elfogadni.

Es amugy vissza is tudja vinni lehet, ha 14 napon belul vasarolta, akkor meg visszakapja a penzet is.

okt. 27. 14:07
 4/49 anonim ***** válasza:
80%
Igen, ez óriási szemétség lenne, ehhez erkölcsileg nincs jogod.
okt. 27. 14:09
 5/49 anonim ***** válasza:
96%
És ha el tennéd, majd x év múlva meg elő veszed, mikor már érdekelni fogják az ilyesmik? Akkor már nem neked kell meg venned száz ezekért. És lehet apuka is be száll majd a játékba.
okt. 27. 14:12
 6/49 anonim ***** válasza:
90%
Vagy add vissza pár kedves mondattal kísérve (hogy túl drága ajándék, rosszul érzed magad emiatt), vagy tedd el, később jó lesz,de ne add el.
okt. 27. 14:17
 7/49 anonim ***** válasza:
77%

Az én lányom egy több ezer literes akváriumot kapott teljes felszereltséggel a keresztapjától, beépítve, bútorral együtt.

Brutális nehéz, meg minden, már halak sincsenek benne(nem élték túl a költözést)

Az akváriumot a sógorom minden áron meg akarta venni, de én nem adtam

Igaz, hogy nem használjuk, egyenlőre halak nélkül van a szobában, de mivel ajándék volt, nem adom senkinek soha, az a lanyomé...

Szerintem pofátlanság eladni egy ilyen drága ajándékot, vagy add vissza, vagy tedd el, esetleg jatszal vele te

okt. 27. 14:20
 8/49 anonim ***** válasza:
69%

Igen, nagy szemetseg lenne! A gyerek nem a te tulajdonod, nem a te kiterjesztesed! Ez nagyon narci attitud am!

A jatek az o ajandeka volt, o kapta, neked ehhez semmi kozod nincs es jogod sincs eladni mas tulajdonat!

Nem melles eg, nem kell am mindent es mindenkit mindig kontroll alatt tartani!

Szegeny gyerek...

okt. 27. 14:23
 9/49 anonim ***** válasza:
95%
Igen, az lenne. Nálam ez azzal járna, hogy onnantól xarnék rád és q gyerekre is
okt. 27. 14:58
 10/49 anonim ***** válasza:
89%
Ez a gyerekedé és nem a tiéd! Te csak pénzt akarsz kicsalni a gyereked kárán. Szégyelld magad!
okt. 27. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!