Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 éves lányodnak engednéd,...

6 éves lányodnak engednéd, hogy kipróbálja a sminkjeidet?

Figyelt kérdés
Játékból, kíváncsiságból és nem azért, hogy tartósan viselje, te megengednéd neki?
okt. 5. 13:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%

Felügyelettel igen, ha fiam lenne, annak is megengedném.

Felügyelet nélkül nem, mert elég drága termékeket használok, és nem akarom ripityára törve össze-vissza kevert, dzsuvázott állapotban látni az 5-10 ezres szemhéjpalettáim színeit.

Ezt a szükség-nem szükség kérdést nem is értem. Sminelni tök fun, többféle céllal teheted, de semmilyen életkorban nem szükséges. Se 6, se 16 se 26 se 96 évesen.

okt. 5. 20:58
 12/20 anonim ***** válasza:
27%

Az enyémet csak a rúzsaim érdeklik. Igaz szemhéjfesték és körömlakk van neki gyerek verzió, körömlakk pl vízzel lemosható.

A rúzst itthon kipróbálás szinten szoktam engedni, igaz lassan már túl sok alkalom a kipróbálás szóhoz, de mindig csak akkor, ha nem megyünk már el.

7 éves

okt. 5. 21:50
 13/20 anonim ***** válasza:
23%
Nem szoktam sminkelni, anélkül sem vagyok ronda. Sőt, fiatalabbnak néznek a koromnál. Ha mégis megtenném, akkor nem engedném kisgyereknek
okt. 6. 05:44
 14/20 anonim ***** válasza:
15%
Én sem szoktam sminkelni. Látom a mázolós banyák mindenkit lepontoznak, akinek nincs szüksége kenceficékre
okt. 6. 05:45
 15/20 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó vagyok. Kimaradt, hogy természetesen nem engedném a gyereknek, hogy elcsúfítsa már korán magát. Nem ribit nevelek
okt. 6. 05:48
 16/20 anonim ***** válasza:
74%

Jajj, utolsó, nem kell mázolós ribinek nézni azt, akinek esetleg a bőrhibáit kell eltűntetni vagy egy üdébb külsőt szeretne magának.

Savanyú a szőlő, vagy a családiból nem futja minőségi termékekre? Menj el egy tanácsadásra, nagyon fel tudja dobni a külsőt, lehet így kívánna a férjed és nem lennél ilyen savanyú. (Tudom,tudom, a férjed imád, te meg gyönyörű vagy...)

okt. 6. 08:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

2,5-ös értékeléssel nem mindegy már, ki pontoz le?

Én nem sminkelek, max alkalmakon szempillaspirál, szájfény.

(Szemöldökömön, szemhéjamon sminktetoválás van.)

Alapozó nem tudom, mikor volt rajtam utoljára.

De ez a stílus... Nem csodálom az átlagod, az külön idegesítő, mikor valaki egymás után 3 hozzászólást ír, és magyarázza a bizonyítványát... 🤣

okt. 6. 08:48
 18/20 anonim ***** válasza:
79%
Kislánykorom legszebb emlékei, amikor anyukám levette nekem a sminkes táskáját a polcról ❤️ valóságos kincsesbánya volt😊 mindig elmesélte, hogy melyiket viselte az esküvőjén, melyiket kitől kapta, hol vette. Anyukám sem, én sem sminkelek azóta sem hétköznapokon, csak alkalmakra. Mindenképpen meg fogom engedni a kislányomnak, hogy kipróbálja.
okt. 6. 09:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Igen, 5 éves lányom van.

Emlékszem kislányként én is kipróbálhattam anyám sminkjeit, és én voltam a legboldogabb, amikor kaptam egy gyerekeknek való lemosható készletet. Én is fogok venni az enyémnek.

okt. 7. 13:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem. Kapna saját gyerek sminket. A rendes smink drága ahhoz hogy a gyerek játszon vele. De nyilván nem baj ha érdekli. A gyerek smink olcsó, és pont kislánynak való játék. Emlékszem, nekem is volt anno.
okt. 8. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!