6 éves lányodnak engednéd, hogy kipróbálja a sminkjeidet?
Felügyelettel igen, ha fiam lenne, annak is megengedném.
Felügyelet nélkül nem, mert elég drága termékeket használok, és nem akarom ripityára törve össze-vissza kevert, dzsuvázott állapotban látni az 5-10 ezres szemhéjpalettáim színeit.
Ezt a szükség-nem szükség kérdést nem is értem. Sminelni tök fun, többféle céllal teheted, de semmilyen életkorban nem szükséges. Se 6, se 16 se 26 se 96 évesen.
Az enyémet csak a rúzsaim érdeklik. Igaz szemhéjfesték és körömlakk van neki gyerek verzió, körömlakk pl vízzel lemosható.
A rúzst itthon kipróbálás szinten szoktam engedni, igaz lassan már túl sok alkalom a kipróbálás szóhoz, de mindig csak akkor, ha nem megyünk már el.
7 éves
Jajj, utolsó, nem kell mázolós ribinek nézni azt, akinek esetleg a bőrhibáit kell eltűntetni vagy egy üdébb külsőt szeretne magának.
Savanyú a szőlő, vagy a családiból nem futja minőségi termékekre? Menj el egy tanácsadásra, nagyon fel tudja dobni a külsőt, lehet így kívánna a férjed és nem lennél ilyen savanyú. (Tudom,tudom, a férjed imád, te meg gyönyörű vagy...)
2,5-ös értékeléssel nem mindegy már, ki pontoz le?
Én nem sminkelek, max alkalmakon szempillaspirál, szájfény.
(Szemöldökömön, szemhéjamon sminktetoválás van.)
Alapozó nem tudom, mikor volt rajtam utoljára.
De ez a stílus... Nem csodálom az átlagod, az külön idegesítő, mikor valaki egymás után 3 hozzászólást ír, és magyarázza a bizonyítványát... 🤣
Igen, 5 éves lányom van.
Emlékszem kislányként én is kipróbálhattam anyám sminkjeit, és én voltam a legboldogabb, amikor kaptam egy gyerekeknek való lemosható készletet. Én is fogok venni az enyémnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!