A játszótéren ti mit szóltok ahhoz, hogy a gyermeketek bicaját, rollerét, autóját, idegen gyerekek köztulajdonnak tekintik?
Figyelt kérdés
Az én gyerekem nem nyúl más gyerek járművéhez, de az övét állandón mások leamortizálják. Esetleg, mondjuk jó lenne még a későbbiekben kistesónak, ha majd lenne, vagy uncsitesóknak. Mondtam a gyereknek, hogy szóljon, hogy az az övé. Erre egy anyuka azt mondta rá, hogy irígy. Honnan tudja más, hogy az adott bringát stb. esetleg nem elhunyt nagyszülőtől kapta.aug. 14. 20:33
21/26 A kérdező kommentje:
Lelakatolom a bringát, a féket a csengőt, a lámpát piszkálják. Lelakatolom az autót a kormánynál, a gombjait nyomogatják, ráülnek. Igen, mostmár lakatot használunk. Ha kívülről láncolom a keritéshez, akkor sem hagyják békén. Utánunk húzni sem jó opció, akkor sem hagyják békén. Meg kell piszkálni valakinek akkor is. Otthon hagyni sem opció, nem dísznek van. Minden játszótéren van 1 2 3 gyerek, akinek muszáj kipróbálni. A múltkor a lámpát vette le egy gyerek a bringáról. Szerintem volt vagy 5 éves.
aug. 15. 09:06
22/26 anonim válasza:
Túltolod, ez már nem hihető. 10 éve jatszóterezünk, ilyennel azért soha nem talalkoztunk, holott 100+ jatszótéren jartunk már.
Kívül lezárt biciklit soha senki nem akart még piszkálni. Hogy amikor a gyerekek bent vannak?
23/26 anonim válasza:
Nem lehet, hogy konkret pár gyerek a gond? Mert én sem nagyon találkozom ilyesmivel. Mondjuk a kisauto lehet nagyon csábító, nem túl gyakori jelenség...
24/26 anonim válasza:
Ez nekem is nehezen hihető, hogy a játszótéren kívül piszkálják. Ha lezárt a játszótér, hogy nyitják ki az ajtót? Megoldás : ha mindig ugyanazok, erőteljesen rájuk szólsz, hogy meg ne lásd többet. Lehet még olyant, hogy az autót állítva láncolod ki, hogy ne tudjanak ráülni. Esetleg valamilyen hálót vagy ponyvát ráborítani.
25/26 anonim válasza:
Nálunk ilyen nincs, pedig vannak c-s mauglik bőven, de ami le van zárva, vagy csak a tárolók mellé van rakva, arról tudja mindenki, hogy privát. Egyszer megcsengette a kisfiam biciklijén a csengőt egy kb 1,5 éves kislány, de már ő utána is rohant az anyja, hogy nem szabad, az nem közös. Ezen kívül semmi. Ha ennyire gáz a környék járjatok máshova.
26/26 anonim válasza:
Vigyetek olyan játékot, amiért nem kár.
Szólj rá a gyerekekre, ha piszkálja, illetve szólj a szülőnek, hogy figyeljen a gyerekére oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!