Jogosan akadok ki?
Rosszul voltam ma délután
A férjemnek programja volt de nem olyan sürgős amit ne lehetne lemondani.
Erre itthagyott az 1 éves gyerekkel és elment a programra,én meg nagyon rosszul voltam! Még mostis nagyon magas a vernyomasom,szédülök fáj a fejem..
Jogosan esik rosszul hogy elment és nem mondta le?
Kár volt vele játszmázni: a férfiak többsége nem érti ezt a női logikát.
Ez a "mi a baj"?-"semmi" tipikus esete.
Ha legközelebb megkérdezi maradjon-e azt válaszolod, ha rosszul vagy, hogy IGEN légyszives Béla, maradj itthon kivételesen, mert nem vagyok jól.
Ennyi.
Nem érti azt, hogy neki itt áldotator kéne hoznia érted, mert nem így működik az agya.
Szóval ő kérdezte, maradjon-e, te azt mondtad, menjen, ő elment, és te vérig vagy sértődve.
Gondolom, ha otthon maradt volna, most azért írnál ide kérdést, hogy hiába mondtad neki, hogy menjen, csak otthon maradt, mekkora köcsög.
Tipikus "ha nincs probléma, csinálunk"-effektus.
Pár hete én is elég rosszul voltam és a párom kérdezte, hogy kivegyen-e egy szabadnapot, szeretném-e, ha otthon maradna velem. Én mondtam neki, hogy az jó lenne, szeretném. És tádám, itthon maradt.
Másnap már jobban voltam, megint megkérdezte, de akkor már mondtam, hogy elleszek, ne aggódjon, menjen be nyugodtan.
Ami a lényeg, hogy ezt én tényleg úgy is gondoltam és nem csaptam ki a hisztit, hogy "jaj, itt hagyott, pedig még nem is voltam egészen jól, brühühü".
Máskor majd tényleg azt mondod, amit valójában szeretnél/érzel/gondolsz és akkor.nem.leaz ilyen problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!