Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jogosan akadok ki az ilyen...

Jogosan akadok ki az ilyen emberektől, akik a munkahelyen mintha egy másik ember lennének, mint munkán kívül? Mintha két különböző személy lenne

Figyelt kérdés
Volt egy nő aki nagyon megtetszett a munkahelyemen. Tudom, magamra vessek, hogy meg akartam ismerni a kollégám, de nem tehetek róla, mert minden szempontból "tökéletesnek" láttam annó. Egy nagyon intelligens, kedves, bájos nőnek ismertem meg a munkában, aki nagyon jó abban amit csinál, rendes, mindenki kedveli, mindenkivel jól kijön. Aztán egyszer elhívtam randizni és beleláttam abba milyen is ő valójában.. dohányzik, szinte minden hétvégén bulizik, iszik, sőt szerintem még drogozik is (25 felett van egyébként), furcsa alakokkal barátkozik.. Szabadidejében nem művelődik, olvas, múzeumba jár stb. hanem mint valami tinilány úgy éli az életét.. hát nagyon ledöbbentem
2022. szept. 7. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem a munkahely az élet.
2022. szept. 7. 19:57
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Munkán kívül mindenki azt csinál, amit akar. Ha neked nem jön be, nem hívod el többet. Ilyen egyszerű.
2022. szept. 7. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem akadsz ki jogosan,nagyon el vagy tévedve.Az abszolút semmit nem jelent a magánéletére nézve hogy a munkahelyen kedvesen viselkedik,nem hülye mint az ökör és jól kijön a többiekkel,ennek normàlisnak kéne lennie.

Eleve miért elvárás az hogy aki normális a munkahelyen az nem járhat buliba és nem ihat hétvégente,szerinted mit csinàl a legtöbb ember szórakozás gyanànt?Pont ugyanezt,nincs ebben semmi kivetnivaló ésszerű keretek között.

Szerintem te lehetsz begyepesedett vagy élettelen ha ez ennyire felkavar téged.

2022. szept. 8. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!