Jogosan akadok ki?

Figyelt kérdés

Rosszul voltam ma délután

A férjemnek programja volt de nem olyan sürgős amit ne lehetne lemondani.

Erre itthagyott az 1 éves gyerekkel és elment a programra,én meg nagyon rosszul voltam! Még mostis nagyon magas a vernyomasom,szédülök fáj a fejem..

Jogosan esik rosszul hogy elment és nem mondta le?

júl. 24. 18:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
94%

"Kérdezte hogy maradjon-e,azt mondtam hogy menjen ha akar."

😂

Ez a mibajod? SEMMI! egyik változata.

Férfinek nem célozgatunk meg kertelgetünk, hanem mondjuk amit szeretnénk,különben készpénznek veszi.

júl. 24. 19:20
 12/33 anonim ***** válasza:
93%
Te mondtad hogy menjen ne hisztizz. Annyira nem lehetsz rosszul ha a netet tudod nyomkodni 1 éves baba mellett
júl. 24. 19:21
 13/33 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem női logika. Én például nő vagyok és sose csinálok ilyet. Te vagy manipulátor, kérdező. Igaza volt. Legközelebb majd 2x is meggondolod, mit beszélsz.
júl. 24. 19:24
 14/33 anonim ***** válasza:
95%

Kérdezte hogy maradjon-e,azt mondtam hogy menjen ha akar.

Hú, ezen de ki tudok akadni még nőként is... HA azt akarod, maradjon, mondd azt.

júl. 24. 19:28
 15/33 anonim ***** válasza:
71%
szédüléssel, fejfájással hess el a monitor elől. Annyira akkor nem lehet nagy a baj.
júl. 24. 19:28
 16/33 anonim ***** válasza:
37%

Ehhez csak annyit fűznék hozzá hogy én mindig nyíltan megmondom mit szeretnék, példaul pont ma rossz napom van, migrénes fejfájás, jól esett volna ha segít kicsit átvenni a gyereket, de elment a hobbiját űzni. Rendben elfogadtam, mert nem tud rendszeresen menni így se, de megkérdezte mikor jöjjön. Válaszoltam és arra meg puffogott hogy az biztos nem jó. Akkor minek kérdezi? Ugyis jön amikor jön, nem tudok mit csinálni, nekem itt kell lennem mindenképp.

Szóval sokszor azért nem arról van szó hogy ne értenék a célzást, hanem nem is akarják. Illetve előfordulhat hogy pont azért nem vállalja néhány nő a direkt véleményét csak finoman puhatolózva célozgat mert volt előzménye, esetleg nem akar túl követelőzőnek tűnni, hiszen az borzalmas női tulajdonság!...Azért vegyük már észre hogy itt megint egy férfi tuskó meg érzéketlen, és közben mi nők rugdossuk egymást. Miért nem a pasit ekézzük, hogy egy felnőtt férfibe ennyi szociális érzékenység miért nem szorult hogy értsen egy ilyen célzást?

Keleti kultúrákban még a leghitelesebb kamu mosolyok mögül is kiérzik egymás rezdüléseit. Mi meg azzal mentegetjük a férjeinket hogy hát hülye szegény.

júl. 24. 19:31
 17/33 anonim ***** válasza:
94%

Hat nem tudom, de ha én mondom a férjemnek ezt, ő úgy értelmezi, hogy nincs olyan nagy baj és otthon hagyhat egyedül.

Amikor kijön a csalánkiütésem és lábra sem bírok állni megkérem, hogy légyszi maradj itthon, akkor itthon marad.

Amikor mondom, hogy nem kell maradnia, menjen nyugodtan akkor elmegy

Ha azt akartad, hogy maradjon otthon miért nem mondtad neki?

Hiszen megkérdezte, hogy maradjon-e, nem akart elmenni minden áron...

júl. 24. 19:45
 18/33 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező: Te Pisti, rosszul vagyok.

Férj: Ó, nekem még programom van. Maradjak inkább itthon?

Kérdező: Dehogy, menj, ha akarsz.

- Férj elmegy a dolgára, Kérdező már csapja is fel a gyakorit és idegből gépelni kezd: " Jogosan akadok ki?"

Nem, Kérdező, nem jogosan. Játszmázás helyett légy felnőtt és legközelebb ha hasonló helyzet adódik, akkor mondd azt, amit tényleg gondolsz. Tehát ha a férjed megkérdi, maradjon- otthon, akkor: Igen Pisti, az jó lenne. Pihennék egy órát, addig sétáljatok egyet Béluskával, köszi.

Nem olyan bonyolult ez.

júl. 24. 19:47
 19/33 anonim ***** válasza:
94%

Azt mondtad menjen.

O ment, akkor most miert is o h*lye ?

júl. 24. 20:02
 20/33 anonim ***** válasza:
94%
Akkor lenne jogos, ha megkéred, hogy maradjon veletek, mert rosszul vagy és mégis elmegy. Azt mondtad menjen ha akar, elment 🤷🏼‍♀️. A nyílt és tiszta kommunikáció csodákra képes. Ez nem női logika, ez szimplán játszmázás, hogy találja ki mit akarsz. Nem lát a fejedbe, nem érzi mennyire vagy rosszul...
júl. 24. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!