Más férje is ennyire türelmetlen a gyerekkel?
A férjem világ életében birka türelmű ember volt. Sosem lehetett kihozni semmivel a sodrából.
Most 2 éves a gyerek, és állandóan kiabál vele. Folyamatosan türelmetlen, állandóan erélyesen szól a gyerekhez. 1x elmond valamit normálisan, ha a gyerek nem csinálja, akkor azonnal kiabál, meg veszekszik.
Nem azt mondom, hogy én sose vagyok türelmetlen, nyilván engem is ki tud akasztani, hiszen épp tombol a dackorszak. De általában én elmondom párszor normálisan, mit szeretnék. Erre azt mondta ma a férjem, hogy én nyálaskodok a gyerekkel.
Más férje is megváltozott így a gyerekkel kapcsolatban? Ez az utóbbi pár hónapban van csak. Előtte nem volt ilyen.
én a labdås esetnėl azonal mentem volna ės hatårozotan közlöm a gyerekel a labdát azonal elvéve hogy focizni nem focizunk a lakåsba .
konektor nálunk el voltak rejtve hogy ne tudjan egyik gyerekünk sem hozå férni.
de én hatårozotabban neveltem a gyerekeinkett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!