Mennyibe kerül a fogszabályozó?
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül magánban , illetve TB alapon egy kivehető éjszakai fogszabályozó?
9 éves gyerekemnek kellene , csak nem tudom,hogy maszekhoz menjünk vagy szakrendelőbe.
A szakrendelőbe majdnem 1 év a várakozási idő mire bejutunk.
Magánba meg passz.
De most elsősorban az ára érdekelne.
febr. 4. 22:04
1/7 anonim 

válasza:

Nincs olyan, hogy a fogszabalyzo. A gyerek számára egyedileg készített van, egyedi árral. Eleve azt se tudod, hogy tényleg éjszakai kellene e neki, vagy fix.
2/7 anonim 

válasza:

Ha van penzed akkor sokkal gyorsabban tullesztek rajta. Ennyi idosen lehet egy ket ev alatt rendben lesz a fogsora. Problematol fuggoen lehet 200 ezertol 1 millio is.(De ez az extrem problemas kategoria)
Szakrendeloben is kell fizetni de ott 200-300 korul.
Mi vegul maganba vittuk, 3 het alatt megvolt a fogszabi + minden kezeles es vizsgalat.
3/7 anonim 

válasza:

Ha van pénz akkor magán,mert 1 év alatt romolhat a dolog. Mi most orrmandula műtétet magán kórházban csináltatjuk,mert 2 év a várakozási idő 🙄
4/7 anonim 

válasza:

Szia! Mi most csináltattunk. Magánban, mert TB alapon nem haladtunk. Nagyon sok a várakozási idő. Többféle készülék van. A lányomé 700000 Ft-ba került a két fogívre. Ez nem színes, nem esztétikai, sima fém. Ezen kívül fizetni kellett a röntgen felvételért, kezelési tervért, és 6 hetente kell majd menni, akkor is minden alkalommal fizetni kell. Ez változó, hogy hol mennyi, de kb 15-20 ezer Ft alkalmanként.
5/7 anonim 

válasza:

Ja, bocsánat, ez nem kivehető. Az nem tudom mennyibe kerül, de szerintem az sem olcsó.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat 🙂
febr. 5. 12:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!