Kisfiam 1 éves. Ma voltunk dokinal mar furcsaltam a fütyijet hogy nem lehet felhuzni a bort. Kiderult hogy mas gond is van.?
Semmi nem fog történni. Teljesen felesleges panikolnod.
Valószínűleg körbe metélik, ennyi. (Sokkal egészségesebb amúgy, csak ügye Magyarországon rögtön mindenki másra asszociál.)
Férjemnek ugyan ez volt gyerekkorában. Ez egy öt perces műtét. Csak ti fogtok rá emlékezni, a pici nem.
1-es: mivel a fitymát NEM piszkáljuk 1 éves korig, simán lehet, hogy nem látszik a húgycső nyílása amikor pisil, tehát az sem látszik, hogy rossz helyen van. Kérdező, unokatesóm kisfiának volt ilyen gondja, neki kellett korrekciós műtét, mert nem a makk hegyénél bukkant felszínre a húgycső, megműtötték, azóta semmi problémája nincs, de ez egyéni, hogy mi a megoldás, attól függ pontosan milyen az elváltozás (van amikor van egy húgycsőnyílásnak kinéző mélyedés a makk hegyén, de ténylegesen ott nem alakul ki luk, hanem valahol máshol). A kisfiadat majd megvizsgálja az urológus és eldönti mi legyen. Előny és hátrány is a fiatal kor, előny, mert nem fog rá emlékezni, hátrány, mert nem lehet neki elmagyarázni mi és miért történik, és hát nyilván fáj egy ideig a műtét után. De még az is lehet, hogy várakozást javasol a doki, ha amúgy a húgycső nem szűk, nem szokott problémát okozni, nem gyullad be stb., és kicsit később műtik majd meg.
Értem, hogy aggódsz, de azért ennyire ne ess pánikba, ez egy viszonylag gyakori probléma és műtét (tudom, könnyen beszélek).
#4 nem azért kell műteni mert nem megy fel a bőr a kukijan.
Olvass értelmesen, vagy ha nem érted a problémát, ne valaszolj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!