Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1 éves gyereknek adható olyan...

1 éves gyereknek adható olyan tea, amit felnőttek is fogyasztanak?

Figyelt kérdés
És ha igen, milyen? Pl pickwick herbal kamilla teara gondoltam, ugye rajta van a dobozan, hogy koffeinmentes, nem látok rajta mást sem, ami miatt ne ihatná a kisfiam, és kamilla tea tudtommal babáknak is adható 6 hónapos kortól. És mi a helyzet a pickwick gyumolcsteaival pl? Vagy a sagarol olvastam, hogy olyan márka, ami kicsiknek is adható biztonsaggal

#tea #felnőtt #egy éves gyerek
tegnap 20:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Én adtam a fiamnak, lányomnak is anno és semmi bajuk nem lett tőle.

Igazából mostanáig nem is gondoltam, hogy esetleg nem lehet 😅

tegnap 20:47
 2/9 anonim ***** válasza:
11%

Miért akarsz neki egyáltalán teát adni egy évesen?

A legjobb a víz, nem kell bonyolítani...

tegnap 20:49
 3/9 A kérdező kommentje:
2# próbáljuk változatosan alakítani a táplálását, és ebbe nem csak az étkeztetés tartozik bele. Szeret mást is inni, mint a víz, kubut pl, abból a 100%os almalevet nagyon szereti, és én nem vagyok annak a híve, hogy ne kaphasson semmit a gyerek...
tegnap 20:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz ha adsz neki egy keveset.
tegnap 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyümölcsteák általában koffeinmentesek, de azért rá szoktam nézni, hogy biztosan az-e.

Az én kislányom 99%-ban vizet iszik, de néha megkívánjuk a meleg teát, van egy iskolás testvére, ő szokta kérni (ő is vizet iszik nagyrészt) és a kicsi is kap a teából, 1,5 éves kora óta.

tegnap 20:58
 6/9 A kérdező kommentje:
1# amúgy én sem gondoltam, hogy nem lehet adni, csak a férjem (aki amúgy mindent IS ad a gyereknek, ezért meglepődtem, hogy pont egy egyszerű teat kérdőjelez meg😂) kérdezte, hogy amúgy ihat-e a kisfiunk "felnőtt teát", nem csak gyerekteat? És hát mondom, miért ne ihatna? :D koffeinmentes, meg minden. Na mindegy, őt csak nem sikerült meggyoznom, és megkért, hogy írják ki kérdést, "ha már úgyis minden nap ezt a fórumot nézem" 😂
tegnap 21:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg a férjednek, hogy igen, adható nem lesz baja, nem ipari mennyiséget iszik a gyerek belőle 😁
tegnap 21:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nezd meg az osszetevot

Ha fekete feher vagy zold tea vam benne akkor ne. De az osszes gyumolca herbal fuves tea mehet.

tegnap 21:48
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Amugy a pinkwiknel barmely mas gyumitea finomabb ...
tegnap 21:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!