Már 2.5 éves kora óta szobatisztanak mondható olyan szempontból hogy estére sem kellett pelus neki viszont a kaki csakis pelusba jön ki neki .. többszöri próbálkozás már megvolt hogy nem adom rá a pelust majd kijön a wcbe vagy a bilibe de mindig kudarcba fulladt , szekrekedes lett a vége általában mindig mert addig addig visszatartotta inkább . Próbálkoztam már azzal is hogy elmagyarázom neki hogy o már nagy és hogy a nagy gyerekek is mint o , ok sem a pelust használják erre és mindenféle játékot kipróbáltam már ezzel kapcsolatban .. tudom nem normális és már azon gondolkozom hogy ideje lenne egy pszichológust felkeresni ezzel kapcsolatban . Valakinek volt hasonló gondja ezzel a témával ? Mit csináltok mert én már tényleg nem tudom 🫠
febr. 3. 19:16
1/8 anonim válasza:
Szerintem is fel kell keresni ezügyben egy gyermekpszichológust.
febr. 3. 19:28
2/8 anonim válasza:
Akugy ha nincs rajta a pelenka és akkor szól amikor kakilnia kell, majd rá kell tenned akkor már szobatiszta teljesen.
Szokott titeket látni wc-zni? Vagy esetleg találj ki neki kaki mesét.
Egyébként unokahugomnak volt egy olyan korszaka amikor kint volt hajlandó kakilni az udvaron. Pár hónap alatt elmúlt ez a hóbort.
febr. 3. 19:37
3/8 anonim válasza:
Ismerősék úgy oldották meg, hogy a pelust beletették a bilibe és így kakilt bele. Bár kisebb volt a gyerek.
febr. 3. 19:50
4/8 A kérdező kommentje:
Igen szokott látni engem is , illetve nala 1evvel idősebb unokatesojat is , azt mondja hogy ő meg kicsi csak 5 éves azért kakil a pelusba 😏 szégyelli egyébként ettől függetlenül , ő ezt a többi gyerek és családtag előtt titokban tartja . Szólni szól ha jön a kaki , és sosem történt olyan hogy be kakilt vagy pisilt volna .. a Pisit olyan könnyen megtanulta 2.5 éves korában hogy talán egy hét sem telt el utána és már éjszaka sem kellett neki a pelus .. viszont a kaki nagyon nagy mumus nala a wcvel kapcsolatban .. óvónő is azt tanácsolta hogy a pelus után a kakit tegyem a wcbe és mondjam el neki hogy az oda való illetve mesét is mondtam már neki ezzel kapcsolatban még egy anatómia babát is mutattam neki .. hol megy be az étel és jön ki de mindhiába .. már csak a pszichológus maradt de kiváncsi vagyok hogy másnak esetleg volt e ilyen és meddig tartott
febr. 3. 20:35
5/8 anonim válasza:
Fiú vagy lány?
Lányom 4 éves koráig kakilt pelusba esténként itthon. Mi nem is mondtuk el senkinek ezt. Magánügye a gyermeknek.
De azért 5 éves kor fölött már nem normális.
Az okát el tudja mondani,hogy MIÉRT kell még mindig a pelus neki?
Ez lenne a legfontosabb, ezt tudni, hogy miért.
Gyerekorvos, utána meg pszichológus.
Általában szorongással van összefüggésben. Az apró-cseprő dologtól a szexuális zaklatásig BÁRMI okozhatja. Tényleg.
Szakember kell,hogy kiderüljön.
febr. 3. 21:41
6/8 anonim válasza:
Kisfiam márciusban lesz 5 éves. Tavaly ősz körül sikerült leszoknia a pelusba kakilásról. Kérdezgettük mindig, hogy miért nem akar a wc-be kakilni, hiszen a pisi oda megy. Mindig csak azt mondta, hogy mert nem és kész, soha nem fog bele kakilni. Egyszer csak eszembe jutott mi lenne, ha vennénk egy fellépőt a wc elé. Kérdeztem tőle, ha kap egy fellépőt belekakil e a wc-be és azt mondta, hogy igen. Másnap megvettük és még aznap elhagyta a pelust.
febr. 4. 12:48
7/8 A kérdező kommentje:
4. Napja nincs itthon pelus és a wcbe végzi a nagy dolgát is 🥰😇 hatalmas meg könnyebbülés én nagyon örülök neki , köszönöm aa segítő szándékú válaszokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!