Antiszoci lévén a gyerekek nem minden nap, sőt havi 5-6x mennek csak játszótérre, ez mennyire lehet káros a fejlődésükre?
Amúgy rohadtul senkinek semmi köze hozzá, hogy en a gyerekemet viszem-e játszótérre vagy nem, pont az idegesítő osanyak miatt kerülöm a játszóteret akik ott ülnek egész nap és másokat kritizálnak.
Kapják be mind.
27: "az én gyerekeim se járnak oviba még, de nindennap bandáznak az utcabeli gyerekekkel"
2-3 éves pelenkások kint bandáznak az utcán szülői felügyelet nélkül? Mert ha van is a csapatban mondjuk egy 6 éves, az messze nem pótolja a szülő vagy más felnőtt jelenlétét.
Csak nekem furcsa ez?
Én utálom a játszóterezést. Sajnos egyre több a kretén, akivel 1. nem szeretném, hogy a gyerekem érintkezzen 2, nincs kedvem konfliktusba kerülni ezeknek a proli szüleivel sem.
Ritkán megyünk játszótérre, és megválogatjuk hova! 2 éves fiú anyukája vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!