Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Antiszoci lévén a gyerekek...

Antiszoci lévén a gyerekek nem minden nap, sőt havi 5-6x mennek csak játszótérre, ez mennyire lehet káros a fejlődésükre?

Figyelt kérdés
Az udvarra minden nap leviszem őket, van trambulinjuk, homokozó, tudnak fürödni, csúszda is van. Furcsa kérdés, de érdekel, mennyire elfogadható szülő az ilyen, mint én..3,5éves és 11 hónapos. Köszönöm
jún. 4. 14:44
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
47%

Amúgy rohadtul senkinek semmi köze hozzá, hogy en a gyerekemet viszem-e játszótérre vagy nem, pont az idegesítő osanyak miatt kerülöm a játszóteret akik ott ülnek egész nap és másokat kritizálnak.

Kapják be mind.

jún. 5. 14:18
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

27: "az én gyerekeim se járnak oviba még, de nindennap bandáznak az utcabeli gyerekekkel"

2-3 éves pelenkások kint bandáznak az utcán szülői felügyelet nélkül? Mert ha van is a csapatban mondjuk egy 6 éves, az messze nem pótolja a szülő vagy más felnőtt jelenlétét.

Csak nekem furcsa ez?

jún. 5. 14:46
 33/35 anonim ***** válasza:
35%
Nem a 27 vagyok, de 32, hol olvasod, hogy a 27-es azt írta volna, hogy szülői felügyelet nélkül? Azért a bandázásnak életkortól függően más-más konnotációi vannak :D
jún. 5. 14:53
 34/35 anonim ***** válasza:

Én utálom a játszóterezést. Sajnos egyre több a kretén, akivel 1. nem szeretném, hogy a gyerekem érintkezzen 2, nincs kedvem konfliktusba kerülni ezeknek a proli szüleivel sem.

Ritkán megyünk játszótérre, és megválogatjuk hova! 2 éves fiú anyukája vagyok.

jún. 15. 14:26
 35/35 A kérdező kommentje:
Hozzátenném, hogy majdnem mindig üres a játszótér, szóval mehetünk oda szocializálódni csak éppen nem lesz kivel. Az meg, hogy minket nem vittek..hát reggeltől estig a strandon voltunk nyáron. Kint élünk Ausztriában, a közelben 2 játszótér van, egyik sem valami extra sajnos. Köszönöm mégegyszer 😘
jún. 24. 10:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!