Antiszoci lévén a gyerekek nem minden nap, sőt havi 5-6x mennek csak játszótérre, ez mennyire lehet káros a fejlődésükre?
Mi falunk élünk és gyerekkorunkban nem jártunk játszótérre.
Szerintem semmi hátrányunk nem volt belőle.
De a többiek sem jártak játszótérre. Nagy terek, nagy udvarok, bicikli, hinta, roller mindenkinek minden volt itthon.
Lehet, hogy egy panel lakónak kell játszótér, hogy kiszabaduljon, de ahol van tér ott nincs rá szükség.
És most sem nagyon látok gyerekeket a játszótéren.
A 11 hónaposnak nincs is rá szüksége, a nagy meg biztos sokat játszik az oviban.
Ami szerintem, az én szememben fontosabb, az az otthoni mese olvasás, a hétvégi közös reggelik a családdal, az, hogy a szülő minden nap megkérdezze mi volt ma az oviban.
Nekem ezek sokkal fontosabbak.de ugye kinek mi.
Én sem hordom a két éves fiamat játszótérre
Van nagy udvar, csúszda, hinta, ugyanez a két elem van a játszótéren is .(Kis falu.)
Inkább minden nap sétálunk, motorozunk az utcában kétszer is ha kell
Nem szeretek beülni az anyukák közé...
19-es, te ennyire nem tudsz kommunikálni másokkal?
Rövid, tőmondatos válaszokat ad, nem kérdez vissza és elhal a beszélgetés.
Egyébként két gyereket hordtam sok éven át játszótérre és soha nem fordult elő, hogy bárki is így rám akaszkodott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!