Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rosszul esne? Vagy én lihegem...

Rosszul esne? Vagy én lihegem túl?

Figyelt kérdés

Kislányom összebarátkozott egy kislánnyal az osztályból és szoktak járni egymáshoz játszani , játszótéren is találkozunk sokat.

Az utcán iskolába menet találkoztunk az anyukájával akihez a gyermekem tart karokkal rohant megolelni.

Meglepődtem . Az iskolában tanító nénivel is olelessel köszönnek a gyerekek reggel , esetleg innen lehet ez vagy nem tudom . Rosszul esett nagyon. Nagyon nyitott kislany es barátságos de ez így ok ?

2024. máj. 28. 08:17
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túlliheged. Az én kisfiam is megöleli a barátai szüleit. Kedveli őket, sokat találkozunk, nincs ezzel semmi.
2024. máj. 28. 08:19
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Én tanító vagyok. Meg a 3. osztályosok közül is amelyik olyan típus ölelget napközben. Többször is. De attól még nem szeretnek jobban mint az anyukájukat. Ha minden rendben otthon köztetek akkor nem kell ezen idegeskedni. Sok gyerek ilyen.
2024. máj. 28. 08:19
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Jól értem, hogy az zavar, hogy a lányod másokat is megölel, nem csak téged?
2024. máj. 28. 08:20
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Eltúlzod. Egyik barátom még felnőttként is megöleli azt aki fontos neki. Ő még gyerek. Így fejezi ki magát.
2024. máj. 28. 08:26
 5/32 anonim ***** válasza:
20%
Ez nekem is nagyon furcsa, én is láttam már a lányomtól. Én utalnám ha egy idegen gyerek hozzám érne, és csodálkozom, hogy más bátorítja, de nem akarom hogy a gyereket az én elfuserált szociális elképzeléseim korlátozzák.
2024. máj. 28. 08:35
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen habitus (még, mert nagy valószínűséggel úgyis kiölik belőle). Örülj, amíg ilyen, és ne legyél egy gyerekét kisajátítani akaró szülő, aki nagyobb korában majd szépen rátelepszik.
2024. máj. 28. 08:35
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Én örültem, mikor láttam, hogy az elsős lányom megöleli a kisbarátnőt...sőt a pszichológus nénit is, akihez jár 😀

Szerintem is túlreagálod.

2024. máj. 28. 08:39
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, ha másokat is megölel a lányom. Örülök, hogy ilyen kis nyitott személyiség és annak is, ha nyitottan fogadja a másik fél.
2024. máj. 28. 09:11
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mi itt a probléma.
2024. máj. 28. 09:31
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lehet velem van a baj, de én még örülök is mikor másokat is megölel.
2024. máj. 28. 09:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!