Rosszul esne, ha a férjetek nem köszöntött volna fel? Lent kifejtem.
Igen, rosszul esett amikor tavaly ez megtörtént. Akkor már 2 gyerekünk volt, és mégsem adott egy szál gazt a nagy kezébe, hogy tessék, vidd oda anyának. Miután akkor leharaptam a fejét, most megemlékezett róla, fűztek gyöngyökből egy karkötőt a naggyal, az volt az ajándék (a nagy már amúgy is ovis, szóval ő egyébként is készült erre), a kicsinek meg adott egy szál gazt a kezébe és odaküldte hozzám, hogy tessék, itt van. Illetve reggel ő intézte a gyerekeket, hogy én vééééééééééégre tudjak aludni egy kicsit. Minthogy amúgy egy rakás egyéb programunk volt, ezért nem is igényeltem mást, de ha nem lett volna, akkor minimum egy sütit, fánkot vagy tortát még elvártam volna tőle, de így ez teljesen rendben volt.
Mondjuk azt el kell ismernem, hogy a férjem nem annyira érzelgős és nem kifejezetten rajongója az ilyen alkalmaknak, amikor "kötelező" virágot osztogatni. A saját anyjának is csak odaadta a virágot, hogy "nesze", aztán ennyi. Nem bunkó ember ő, csak ez a dolog nem annyira megy neki :D A lányom viszont eszméletlen cuki volt, még saját verset is költött nekem <3 Szóval kitartást, kérdező, a gyerekek majd megemlékeznek erről a napról :) A férjednek meg szerintem nyugodtan mondd el, hogy mennyire rosszul esett neked, nálunk is attól lett változás.
Nem értem.
Nincs olyan kapcsolatod a férjeddel, hogy elmond neki ezeket az érzéseidet? Mit keres itt egy ilyen kérdés?
Mi szombaton köszöntöttük anyósomat, együtt vettük a virágot, akkor rákérdezett, hogy szeretnék-e én is. Mondtam hogy nem, majd ha már érti a lányunk és ennyi... Nem a férjem kell, hogy köszöntsön. Nekem egy gesztus volt, hogy egyáltalán rákérdezett, sosem voltunk még szülők, nem beszéltünk ilyenekről, most került elő.
Ha már nagyobb lenne a gyerekünk, akkor lehet jobban zavarna, ha nem "noszogatná" egy picit, hogy "lepjük meg valamivel anyát". Nem is a mérték a lényeg, csak a figyelmesség.
Nálunk nem volt köszöntés, mert kicsi a gyerek és én a férjemtől nem igénylem ezt. Nagyon várom, hogy nagyobb legyen a gyerek értse mi ez és mondjuk egy szál virágot adjon vagy csak azt mondja szeretlek anya. Én csak erre vágyom. Látva a másik kérdésnél az őrületet ami volt azért kérem nem essen nekem aki igényli, szeretné azért, mert én nem így érzek. Én sem bántom azt aki meg szeretné, mert elfogadom amit szeretne.
Szerintem az egész attól függ mit szeretne az anyuka.
Van aki nem vár nem szeretne köszöntést, van aki csak a gyerekétől van aki a férjtől is. Itt azt kivenném amikor apuka segít a gyereknek, hogy vegyenek vagy készítsenek valamit amikor a gyerek már tudja mit jelent az egész.
Különböző emberek vagyunk más a fontos mindenkinek. Ha vágysz/szeretnéd/akarod stb a férjedtől mond el neki hogy érzel lehet lövése sincs arról, hogy szeretted volna. Az már nekem is gáz, ha a férj tudja, hogy szeretné a felesége, hogy felköszöntse, de nem tesz semmit.
Igen, rosszul esne.
De én nem kérdést írnék ki erről, hanem megmondanám neki és azt is, hogy legközelebb ne felejtse el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!