Rosszul esne, ha a férjetek nem köszöntött volna fel? Lent kifejtem.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Azok, akiknek kisgyereke, babája van, tőletek kérdeznék. Titeket tegnap, anyák napján köszöntött a férjetek? Mivel a baba még egyedül nyilván nem tud. Rosszul esett volna, ha ez elmarad? Én semmit, egyetlen kedves szót sem kaptam és nem esik jól. Pedig anyák napoztunk, mentünk anyukámhoz is és megemlékeztünk az ő anyukájáról is, nem arról van szó, hogy elfelejtette volna.2024. máj. 6. 08:27
11/15 anonim válasza:
Nő és anyaként, rohadt gáznak tartom, hogy felnőtt nők ezen vergődnek..
Felfogjátok, hogy ez egy kitalált nap? Nem csak évi 1* kellene azon töprengeni, hogy szeret e a gyereked..
12/15 anonim válasza:
#11 a karácsony is csak egy kitalált nap, nyilván az év többi napján is szeretjük egymást, de ezt dedikáljuk annak, hogy ezt külön is megünnepeljük. Ahogy az év többi napján is létezek és élek, nem csak a szülinapomon, vagy a névnapomon kívül is minden nap ugyanúgy hívnak, stb. Mindegyik ilyen ünnepnap kitalált nap :D Ettől még jól esik az embernek, ha értékelik, megbecsülik. Mi az apák napját is tartjuk, és szerintem tök jogos lenne a férjem felháborodása, ha nem értékelnénk az áldozatokat, amiket hoz értünk, a befektetett energiát, ha nem köszönnénk meg legalább egy extra puszival vagy a gyerekek egy firkájával az apaként betöltött szerepét a családunkban. Nőként is csak ez az értékelés dolog az, ami jól esik ebben az anyák napja dologban. De nyilván mindenkinek más a fontos, ha neked nem, akkor ennyi, ne rugózz azon, hogy másnak jól esik, ha köszöntik.
13/15 anonim válasza:
Engem felköszöntött a párom is, vagyis segédkezett a gyerekeknek. A 12 évessel elment kreatív cuccokat vásárolni, a 10 hónapos babának meg egy csokrot adott a kezébe. Szombaton vacsit főzött, vasárnap meg kirándulni vitt minket. Viszont nálunk nem csak ezeken a napokon van ajándékozás. Minden hónapban meglepjük egymást kis apróságokkal is.
14/15 anonim válasza:
Tavaly volt az első anyák napjank. Nem köszöntött fel a férjem, kicsit rosszul is esett, de aztán rajottem, kár ezen filózni, nem arról van szó, hogy nem figyelmes. Anyukámnak Pl adott 2 puszit, mikor én felkoszontottem, hogy hát olyan, mint ha második anyukája lenne. Engem pedig nőnapkor egy csokor virággal, csokival köszöntött és vacsorázni is elvitt (az ő ötlete volt), akkor meg is köszönte, hogy gondoskodok róla és a gyerekünkről, szóval valószínűleg úgy érzi, anyák napjan majd a gyerkőcök koszontsenek fel, ha már tudnak.
15/15 anonim válasza:
Istenem...szerencsétlen pasikat komolyan sajnálom. Ott van a nőnap, a Valentin nap, gondolom ünnepelteted magad a névnapodon meg a szülinapodon is.
A férjed nem a fiad, majd nőnapon visz neked kötelező jelleggel virágot mert kell, az anyák napján meg majd a gyereked felköszönt, ha már fel is fogja, hogy miről szól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!