Jogosan esik rosszul, hogy nem köszöntöttek fel anyák napján?
Nyáron lesz 3 éves a kisfiam, így nyilván semmit nem várok tőle, de az apjának eszébe sem jutott, hogy bármivel is felköszöntsön ma. Tényleg nem várok nagy dologra, egy firka amit átad a gyerek már tökéletesen boldoggá tett volna, vagy egy szál tulipán vagy bármi (2 sarokra lakunk egy virágárustól). A bölcsiben készítettek ajándékot a gyerekek (ő egyébként erre hivatkozik), de azt odaadta már pénteken és úgy érzem, ez mégsem ugyanaz, mintha az apjával ketten rámszántak volna közösen 10 percet. Lehetősége lett volna bármire, volt hogy kettesben voltak ma. A boltban mondjuk mondta, hogy “akkor hozzál egy csokit”, de mondtam hogy nem kell (mivel a gesztus lenne a lényeg ugye).
A tavaly apák napjára kapott kis rajz neki azóta is az irodájában van az íróasztalán kirakva.
Tudom, hogy nem egy világrengető probléma, túlreagálni sem akarom, túl is fogom tenni magam rajta, csak most ez teljesen lenyomja a hangulatomat.
Tehát egy ajándék nem volt elég, amikor adtak volna másodikat, még kiérted magadnak, hogy ugyan nem. De azért még ők a hülyék...
Tudod milyen szinten lesz komplexusa a gyereknek ettől a helyzettől minden köszöntéses ünnep kapcsán? (Legeyn az süzletésnap, névnap, karácsony)
"...amikor adtak volna másodikat, még kiérted magadnak, hogy ugyan nem."
Ja, a boltban a férj szól a feleségnek, ha akar, vegyen magának csokit... Milyen rendes, tényleg! Ennyi erővel mondhatja azt is, most mentél el a virágbolt előtt, miért nem vettél magadnak valami kórót?
Azért apuka szólhatott volna a gyereknek, hogy Anyák napja van, szedjen egy szál pitypangot és lepje meg vele az anyukáját.
Az én gyerekem még csak 15 hónapos, de már tavaly is pepecselt vele a férjem, hogy egy kis jelképes valami emlékem legyen életem első Anyák napjáról amikor én is anyuka vagyok.
S idén is kaptam egy kis aprósagot ami félig meddig a gyerek kezemunkája is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!