Egy ember köszöntött fel. "jogosan" akadtam ki?
Jogos, mivel tényleg nagy bunkóság, ha te mindenkit felköszöntesz ők, pedig elfelejtik a te névnapodat. Jó ha tényleg olyan ritka neved van, akkor lehet legközelebbre megjegyzik. De csak most nem köszöntöttek fel, vagy már ezelőtt is így volt? Ezt jó lett volna, ha leírod a kérdésbe... :D
Mindenesetre szerintem, ha legközelebb sem fognak felköszönteni, akkor hagyd őket a bánatba... Mond csak nekik, hogy boldog névnapot azt heló. De a névnap elfelejtése még nem akkora nagy szám (szerintem legalábbis). Az sokkalta rosszabb, ha a születésnapodat felejtették volna el.
Amúgy meg, boldog névnapot! :)
2. vagyok.
Hát, ha akarod akkor várd meg a következő névnapod/szülinapod. Ha egyiket elfelejtik, akkor ne vegyél nekik semmit többé... Elég mondani nekik, hogy boldog névnapot/szülinapot (jó szülinapnál egy tábla csoki azért nem árt, mert mégis csak túlzás lenne csak annyi, hogy boldog szülinapot... :D).
Nem Lenke vagyok de köszönöm szépen :)
Akkor lenyugszom :D
Azért ez nem a világvége.
Most komolyan meg akarod bosszulni másokon, hogy nem köszöntöttek fel? Hú, de rossz lesz nekik. :D
Nekem is elfelejtették tavaly a névnapomat, mégsem csaptam belőle patáliát, mert tudtam, hogy ettől még szeretnek.
Nyáron született embereket, vagy nyári dátumra eső névnapos személyeket kevesebben köszöntik fel, olyankor mindenki szétszéled
én is így vagyok vele de én nem fújom föl mert egyiket se tartom meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!