Ma van a névnapom, és senki sem köszöntött fel. A családom sem köszöntött fel pedig, ma több rokonom is nálunk volt (nyaralás miatt). Vajon miért nem?
Valszeg eszükben sincsen. Ilyenen kár fennakadni szerintem...
Engem meg mindig köszöntgetnek, amikor meglátják a nevem a naptárban. Az sem jobb :D
A névnapot nem csak USÁban meg Angliában nem ünneplik, hanem kb. sehol Magyarországon kívül. Németek sem, osztrákok sem... azt sem tudják, mi az. És még sorolhatnám.
De mindettől függetlenül nyilván rosszul esik a Kérdezőnek, hiszen ő itt él (gondolom), és náluk szokás ünnepelni, akkor rossz, ha őt meg elfelejtik.
Kérdező! Velem inkább az szokott előfordulni, hogy a dátumot nem figyelem egyáltalán! Biztos nem azt felejtették el, hogy van egy ilyen nevű ismerősük, hanem azt, hogy ma milyen nap van. Nem tudom, ez vigasztal-e, de szerintem azért nem ugyanaz. Nem TÉGED felejtettek el.
Nah,akkor idegenként felköszöntelek én,hogy jobb kedved legyen! :)
Nagyon-nagyon Boldog Névnapot Neked! :)
BOLDOG NÉVNAPOT!!!
és remélem azóta már felköszöntött a családod, hisz a kérdésed kiírásakor még igen messze volt a nap vége!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!